Megint tüntetnek a taxisok az Uber ellen

2016. március 10. 09:16

Igaz nem túl sok autóval, de ismét demonstrálnak a taxisok az Uber ellen: a Hősök teréről indulva előbb négy csoportra válva a BKK-hoz, a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz, az amerikai nagykövetséghez és az NFM-hez vonulnak, majd végül a Deák téren folytatják a tiltakozást.

2016. március 10. 09:16

Taxisdemonstráció kezdődött csütörtök reggel a fővárosban, a szervezők közlése szerint a januári demonstráció után ismét az Uber közösségi személyszállító működése ellen tiltakoznak. A résztvevők a Hősök terén gyülekeztek. Az MTI tudósítója 15, a demonstrációban részt vevő taxit számolt meg. A Főtaxi már korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a cég gépjárművei nem vesznek részt a tüntetésben. 

A tervek szerint a demonstráció résztvevői négy csoportra oszlanak: az egyik csoport a Budapesti Közlekedési Központhoz, egy másik csoport a Nemzeti Közlekedési Hatósághoz, a harmadik az amerikai nagykövetséghez, a negyedik pedig a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz hajt. Utóbbi két helyszínen petíciót is át kívánnak adni. A tiltakozás a tervek szerint a Deák téren folytatódik, ahol 11 órától forgalomlassító demonstrációt tartanak, vagyis egy sávot elzárnak a forgalom elől. A taxik háromnegyed 9-kor indultak el rendőri felvezetéssel a Hősök teréről.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. március 10. 16:25
Én se akarok konkurenciát. Holnap lezárom a Vár alagutat, bocs.
bookmark
2016. március 10. 14:35
Mi van megint mindenkinek új neve van csak én vagyok ugyanaz 2010 óta?
náci gány
2016. március 10. 13:27
Már az is nácizmus, ha nem akarunk kihalni - a népesedési konferencia ellen tüntetett Heller és Zoltai https://kuruc.info/r/26/156047
náci gány
2016. március 10. 13:24
Agyhalott fideszes ismerőseim szerint azért tette meg orbán zoltai AVÓ keretlegényt főtanácsadónak hogy a zsidóknak kihúzza a méregfogát. Ehelyett zoltai lánya szombaton tüntetett a Hazatérés temlománl, lendvaival meg a hellerrel a Magyar Megmaradásér tartott rendezvényen!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!