Megszüntetné a jegybank alapítványait a DK

2016. március 09. 13:18

Kerék-Bárczy Szabolcs szerint az állítólagos „wellness-ügy” újabb erős figyelmeztetés arra, hogy az MNB alapítványainak nem szabad hagyni, hogy eltitkolják, mire költik az adóforintokat.

2016. március 09. 13:18

A Demokratikus Koalíció (DK) egyik elnökségi tagja szerdán arra szólította fel a kormányt, hogy szüntesse meg a jegybanki alapítványokat. Kerék-Bárczy Szabolcs, aki sajtótájékoztatót is tartott a témában, a 444.hu korábbi hírére hivatkozott, amelyben arról írtak, hogy a hozzájuk került tervek szerint a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány háromszintes, wellness-funkciókkal bővített bunkerrendszert építene a budai várnegyed oldalába. A politikus az MTI-nek úgy fogalmazott: ez újabb erős figyelmeztetés arra, hogy az MNB alapítványainak nem szabad hagyni, hogy eltitkolják, mire költik az adóforintokat.

Az Origo viszont szerdán arról írt, hogy a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány cáfolta, hogy „luxus wellnessbunkert” építenének a budai Várban. A közleményük szerint az Úri utcai épületből oktatási és kutatási központot hoznának létre – áll a cikkben.

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
twist
2016. március 09. 14:43
Ez egy milyen szánalmas társaság elmebeteg főnökével együtt.
Korrupt Kornél
2016. március 09. 14:16
elqrókám, téged kellene már megszüntetni. Öregecskedő hogy van? Bírja még melletted? Anyósod súgja a sok hülyeséget a füledbe?
Fahrenheit 451
2016. március 09. 13:49
közpénzből minden alapítványt be kell tiltani, ami megszüntetné a közpénz jelleget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!