Pokémont keresett a Kutyapárt elnöke az ATV-nél

2016. július 20. 11:06

Ha már ott volt, a kérdésekre is válaszolt Kovács Gergely, miután megtudta, Kálmán Olga is egy Pokémon. Azt mondta, eddig kinevetni próbálták a problémákat, de most már elkezdtek cselekedni is.

2016. július 20. 11:06

Kovács Gergely a városszépítő gerilla-akciójukról beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. 

„Egy illegális BKK tulajdon értéknövelést követtünk el, anélkül, hogy ugye megkérdeztük volna őket” – számolt be a párt vezetője egy esetről, amikor rendőrök jöttek ki egy akciójukhoz.

Az ígéretekre is gyorsan rátértek, a kórházakat csak később fogják felújítani, de a felcsúti űrállomásnak már most nekilátnak.

A párt pénzügyi problémáival kapcsolatosan Kovács Gergely megjegyezte: „hogyha haverokkal csináltatunk meg valamit, akkor ez nálunk úgy van, hogy emiatt olcsóbban megvan a dolog, ellentétben a kormánnyal, ahol úgy tűnik hogyha a haverok csinálják, akkor az drágább”.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2016. július 20. 19:59
szerintem charmanderrel kezdjen
alex.leopardi
2016. július 20. 19:33
pontosan
Tintamin
2016. július 20. 13:34
FOR PRESIDENT!!!:DDED
Rebel Son
2016. július 20. 12:44
ez kibaszottul erőltetett. sas józsef újabb atv-s tanítványa:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!