Fidesz: A szocialisták falaznak saját korrupciós ügyeikhez

2016. augusztus 24. 16:44

A kormány zéró toleranciát hirdetett a korrupcióval szemben, és egyébként is a szocialisták azok, akik a mai napig falaznak saját korrupciós ügyeikhez, például a Simon Gábor-ügyben is – így reagált a Fidesz az MSZP sajtótájékoztatójára.

2016. augusztus 24. 16:44

A mostani kormány zéró toleranciát hirdetett a korrupcióval szemben, a Mengyi-ügyben is azonnal vizsgálatot indított – reagálta a Fidesz-frakció szerdán Bárány Balázs szocialista politikus kijelentéseire.

A Fidesz reagálásában az áll, Mengyi Roland mentelmi jogáról a parlament dönthet, az eljárás már megkezdődött. „Helyesnek tartjuk, hogy a képviselő maga is kéri mentelmi jogának felfüggesztését, hogy együttműködve a nyomozóhatóságokkal tanúvallomást tehessen, mert fontosnak tartjuk, hogy mielőbb kiderüljön az igazság” – tették hozzá.

Nem a mostani kormány, hanem a szocialisták azok, akik a mai napig falaznak saját korrupciós ügyeikhez, hiszen máig nem beszélnek őszintén arról, hogy mit tudnak Simon Gábor, az MSZP alelnöke által külföldön rejtegetett százmilliókról és a volt szocialista miniszterelnöknek és társainak csurgatott Alstom-kenőpénzekről – írták.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amayyudan2
2016. augusztus 24. 16:53
Ne felejtsük ki Molnár Gyula MASZOP-elnököt, akit a Kúrián az általuk alkotmánybírónak javasolt ballib Mészár Róza mosott ki a sz*rból. Itt is saját maguknak falaztak a szocionisták a saját korrupciójuk eltussolásához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!