Fidesz: Az MSZP tele van korrupciós ügyekkel

2016. augusztus 30. 13:58

A Fidesz szerint a szocialistáknak antiinkább a vallomásukat kéne fogalmazniukmeg korrupciós ügyekben antikorrupciós törvénycsomagok helyett. A párt közleményében azt írta: a mostani kormány zéró toleranciát hirdetett a korrupcióval szemben, minden kétes ügyben vizsgálatot indított.

2016. augusztus 30. 13:58

A szocialisták tele vannak korrupciós ügyekkel – így reagált a Fidesz arra, hogy Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője kedden közölte: antikorrupciós törvénycsomagot készítenek ősszel. A kormánypárti frakció az MTI-nek küldött közleményében erre azt írta: a szocialisták inkább a vallomásukat fogalmazzák meg korrupciós ügyekben kampányszerű törvénycsomagok helyett.

A szocialisták ugyanis máig hallgatnak arról – folytatták –, hogy mit tudnak a Simon Gábor volt MSZP-elnökhelyettes által külföldön rejtegetett százmilliókról és „a volt szocialista miniszterelnöknek és társainak csurgatott Alstom-kenőpénzekről”. „A most antikorrupcióról prédikáló Tóth Bertalan maga is számos ügyben – hűtlen kezelés, offshore, közpénzzel való visszaélés – volt érintett” – írták. A Fidesz-frakció hangsúlyozta: a mostani kormány zéró toleranciát hirdetett a korrupcióval szemben, minden kétes ügyben vizsgálatot indított.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Haka Pc
2016. augusztus 30. 14:17
" A Fidesz szerint a szocialistáknak antiinkább a vallomásukat kéne fogalmazniukmeg korrupciós ügyekben antikorrupciós törvénycsomagok helyett. " Oké, ez a mondat mit is jelent? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!