Török Gábor: A fideszesek baltával olvasnak könyvet

2016. október 28. 22:12

A Fideszesek nem kifinomultan nyúlnak a médiához, a logikájuk szerint „velünk vagy ellenünk” ismérvek alapján választják ketté a szereplőket – állítja Török Gábor.

2016. október 28. 22:12

Rájár a rúd a Fideszre - válaszol Török Gábor Kálmán Olga kérdésére az Egyenes Beszéd csütörtöki adásában az ATV-n. Török hozzátette: „Szerintem azt látjuk, amikor a migráció nagy szép leple nem fed el mindent.

Török szerint a Fidesz nem ismeri a Simicska-médiára jellemző finom manipuláció módszerét, ők sokkal inkább „baltával olvasnak könyvet.”

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2016. november 02. 08:06
Nem is volt szabad sajtó, csak olvasni kellett tudNI. Tisztáj. Bezúzták betiltották. Mire mentek vele? Ember kellene most is Öcsikék! Ember, akire oda kell figyelni és mond is valamit.
pollip
2016. október 30. 16:41
" Simicska-médiára jellemző finom manipuláció módszerét," Itt kaptam nevetőgörcsöt:-))) Mindenki emlékszik, amikor SL részegen fenyegetőzött, ugye?
kjkj945
2016. október 30. 15:18
tg és a tudást baltával verik a fejedbe???
pollip
2016. október 30. 14:58
Töröknek: Kik a fideszesek? Gondolom, beleértendőek a szavazók is, habár nem párttagok. Gondolkodjunk egy picit, nem kell sokat. A fidesz szavazóit az ellenzék agyhalottnak, birkának nevezi, OV-t rendszeresen rasszista jelzőkkel illeti. Az október 23-i megemlékezésen sokan vidékről utaztak fel Bp-re, hogy méltóképpen emlékezzenek, erre a fülükbe sípolnak, meggyalázzák azokat, akikről emlékezni kéne, Tóta leszólja az '56-os hősöket, Horn unokahúga hogyan nyilatkozik....................sorolhatnám. Az én olvasatomban a ballib folyamatosan hergel, hátha valakinél nagyon elszakad a cérna. "Simicska-médiára jellemző finom manipuláció módszerét," tetszik Töröknek, nekünk meg az őszinte megnyilvánulások jönnek be. Török szégyellje magát a baltás hasonlatért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!