Tűrhetetlen (35.)

2016. november 26. 09:58

A szokatlanul hosszú cikk elolvasása közben és után az a határozott érzése támad az embernek, hogy ismét egy amerikai titkosszolgálat által „megrendelt” anyagról van szó.

2016. november 26. 09:58
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

„Az írás címe: »Orbánék amerikai csapdába sétálhattak bele, amikor beengedték Pharaont Magyarországra«. A szokatlanul hosszú cikk elolvasása közben és után az a határozott érzése támad az embernek, hogy ismét egy amerikai titkosszolgálat által »megrendelt« anyagról van szó. Mégpedig kármentés céljából megrendelt anyagról.

Ugyanis az írásból egy végtelenül korrupt, elvtelen, aljas, becstelen és ocsmány ország képe bontakozik ki, és ez az ország az Amerikai Egyesült Államok. S hogy miért lenne érdeke az Egyesült Államoknak egy ilyen írást megjelentetni a hozzá feltétlenül és elvtelenül lojális, magyarországi szélsőliberális sajtó zászlóshajójában?

Minden valószínűség szerint azért, mert az amerikai titkosszolgálat (amely eddig soha nem tapasztalt mértékű aktivitást fejt ki ma Magyarországon a magyar kormány ellenében és a kormány megbuktatása érdekében) tudomására jutott, hogy Pharaon-ügyben a magyar titkosszolgálatok birtokában vannak minden fontos információnak. S mivel ezek az információk végtelenül kínosak az Egyesült Államok számára, jobb, ha azokat a baráti sajtóban szellőztetik meg, mintsem hogy a magyar kormány hozná azokat nyilvánosságra.

Nincsen más ésszerű magyarázat arra a cikkre, amelyet a 444 jegyez, és amely megpróbálja az Egyesült Államok aljas, becstelen ocsmányságait úgy eladni, mint valamiféle remek amerikai »titkosszolgálati csapdát«, amelybe Orbánék »belesétáltak«.”

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Petkó Zsigmond
2021. április 19. 18:25
A cigányok jobbak nálad, nézd csak: https://www.youtube.com/watch?v=w3oRjr3y1Iw
Petkó Zsigmond
2021. április 19. 18:25
Munkásőry, pedig tanulhattál volna némi jó modort a félrészeg Erzsikétől a videón, de hát tudom, hogy iszonyod van a tiszta beszédtől, meg gondolom, a szappantól is. scrollozgassál csak nyugodtan, lassan mehetsz Castro elvtárshoz te is. TGM-et ne hagyd itt.
Petkó Zsigmond
2021. április 19. 18:24
Valahogy rugaszkodj már el a latrinától, kérlek szépen. A stílusod, a nyelvezeted (ha ez emberi beszéd egyáltalán) egyszerűen kritikán aluli. Te hova a bánatba jártál iskolába? Mert az irkafirkád alapján sehova, oda is ritkán.
egy genetikusanalattvaló
2017. május 19. 14:15
"Az biztos, hogy Orbán Viktor semmiben nem hibázott. Bayer Zsolt mindig leleplezi Orbán Viktor ellenségeit." Ja, pedig azt minden liberális tudja, hogy Orbán nem csak szomszédja Pharaon-nak, de egy ágyban is alszik vele. Csak a határtalan toleranciájuk akadályozza öket abban, hogy ezt le is irják róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!