DK: Találkozott-e Orbán és Pharaon nyáron Splitben?

2016. november 14. 14:17

Gréczy Zsolt arra kíváncsi: azon a bizonyos augusztus 4-ei napon, amikor Mészáros Lőrinc és Ghaith Pharaon is a spliti kikötőben volt, ott volt-e a miniszterelnök is, beszélt-e és ha igen, akkor miről Pharaonnal?

2016. november 14. 14:17

A Demokratikus Koalíció azt akarja megtudni, hogy találkozott-e Orbán Viktor miniszterelnök a szaúdi Ghaith Pharaonnal augusztus 4-én a spliti kikötőben. Gréczy Zsolt, a párt szóvivője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján arra hivatkozott, hogy mind Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester, mind a nemzetközi körözés alatt álló Ghaith Pharaon a spliti kikötőben volt azon a napon, és a kormányfő sajtófőnöke ekkor mondta azt, hogy nem tud tájékoztatást adni a miniszterelnök szabadságáról a sajtónak.

A DK tudni szeretné, hogy aznap Orbán Viktor találkozott-e Ghaith Pharaonnal a spliti kikötőben, és ha igen, miről volt szó a „titkos tárgyaláson, milyen üzelmeket folytat még a miniszterelnök a nemzetközi bűnözővel” – mondta Gréczy Zsolt.

(MTI)

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2016. november 14. 21:16
A 2018-as Patkánylázadás-remake amerikai támogatás hiányában elmarad. Meg kéne lapulni, picinyeim...
péterx
2016. november 14. 20:37
Ellenkérdés : találkozott-e már a "DK" és az ész ?...
Anti Komcsi
2016. november 14. 19:40
Gréczy a zakkant bolsimilliárdos böszméből indul ki akinek forródrótja és haveri kapcsolatrendszere van az alvilággal.
hátakkor
2016. november 14. 18:25
Én is talàlkoztam már a Miniszterelnökkel. Nem aug 4én, nem Splitben. Akkor Gréczy-kormàny alakul? Dedó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!