Körberajongta Orbánt Nigel Farage

2017. április 26. 22:26

A UKIP volt vezetője arra szólította fel Orbánt: csatlakozzon a Brexit-klubhoz, és hagyja az EU-t, „ezt a nonszenszt” maga mögött.

2017. április 26. 22:26

Nigel Farage, a britek EU-ból való kilépését szorgalmazó UKIP volt vezetője, aki az európai parlamenti képviselőségét most is tartja még, az EP-ben szólalt fel Orbán Viktor mellett.

Farage arról kérdezte Orbánt: miért is jár egy valódi ország demokratikusan megválasztott miniszterelnökeként egy olyan helyre, ahol „nem létező” entitások képviselői követelik tőle, hogy azt tegye, amit ők akarnak, és ne azt, amit a magyar választók.

A brit politikus arra kérte Orbánt: okos emberként nem kellene folyamatosan a falba vernie a fejét.

Farage úgy látja: más országok EP-képviselői csak beleszólnak a magyar emberek életébe. Az ő szemükben Orbán egy bűnös, akinek soha nem fognak megbocsátani, mert nem hajlandó elfogadni a Merkel-féle migránskvótát.

Végül arra szólította fel Orbánt: csatlakozzon a Brexit-klubhoz, és hagyja ezt a „nonszenszt” maga mögött.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2017. április 27. 18:06
A Viktor mehet azonnal,az ország marad,és felsóhajt...
korona
2017. április 27. 11:03
Nem kilépni kell az EU-ból, hanem URALMAT GYAKOROLNI RAJTA. Meg kell hódítani. Ennyi ütődött senkiházi egy helyen, még nem volt - talán. Meg kell ragadni a hatalmat az EU-ban és meg is kell azt tartani! Már jól látható, hogy erre egyedül csak Orbán képes. Az elpuhult, eltorzult, élvezethajhászok képtelenek Európa vezetésére. Teljesen határozottlanok. Onnan a pénzük, hogy a sok pénz még több pénzt szül. Elveszítették valamikori hatalmukat másokon, de már önmagukon is. Torz és nevetséges, hogy egy USA milliárdos sétálgat az európai parlamentben és diktálja az Új Világrend, a szervezett magánhatalom parancsait. Ez az intéző a Soros. Üstökön akarják ragadni Európát. Most egy bankárt, a Macront, akarják a valamikori dicső Franciaország élére állítani. Azt a Macront, aki a SEMMIBŐL jött, aki a Rotschild bankára, aki zsidó. Ezt akarják keresztül vinni jelenleg. El kell őket gáncsolni, míg nem késő, mert sok európai ember szenvedését fogják előidézni. El kell ezektől a kúfároktól venni minden hatalmukat. Le kell győzni ezeket, és elvenni tőlük minden hatalmukat!
Mich
2017. április 27. 11:00
Nigel Farage poénkodik - amiben a libsibolsináci oldal is jeleskedik.
smarton
2017. április 27. 10:55
Igaza van és bátraké a szerencse. De bízom benne, hogy szükség esetén Orbán felismeri, mit kell tenni. A történelem folyamatosan változik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!