Korrupcióval vádolnak NAV-osokat

2017. június 28. 15:30

Többek között kenőpénzek elfogadásával vádolnak három NAV-ost, egy ügyészt és egy további személyt, akiket kedden vett őrizetbe az ügyészség. Vezető beosztású NAV dolgozó is érintett lehet az ügyben.

2017. június 28. 15:30

A főügyészség kedden őrizetbe vette az Adó- és Vámhivatal három munkatársát, egy, a debreceni ügyészségen dolgozó ügyészt és egy további személyt – írta az Index. A gyanúsítottakat milliós kenőpénzek elfogadásával, valamint kényes ügyletek elsimításával és információk szivárogtatásával vádolja a Központi Nyomozó Főügyészség.

A lap információi szerint vezető beosztású NAV dolgozó is érintett lehet az ügyben. 

Az ügyben kilenc gyanúsított van, ebből hatot gyanúsítottként hallgattak ki. Közülük a fent említett öt terheltet vették őrizetbe. Tárgyalásukon a NAV dolgozói és az őrizetbe vett ügyész nem tettek vallomást és panaszt nyújtottak be a kihallgatás ellen.

Az ügyészség munkatárai 14 helyszínen tartottak házkutatást, ahol több bizonyítékot is lefoglaltak.

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pakura_mester
2017. június 29. 14:48
Nem tudták kivel kell jóban lenni. Orbán Viktor jelenleg teljes sérthetetlenséget ad, de vannak alatta is szép számmal, akik mellett nehéz hibázni.
3M..
2017. június 28. 17:33
Majd ennek akkor lesz hírértéke, ha fordítva lesz. A NAV-osok kivonulnak a korrupt politikusokhoz, aztán az ügyész életfogytot javasol. Addig ezek pitiáner ügyek csupán. Szebb Jövőt!
nick89
2017. június 28. 17:15
Nem értem. Miért csak ezt a párat csesztetik? És a többi ( sok nagyságrenddel több) korrupt NAV-os, ügyész, bíró, rendőr, politikus közben vidáman szórakozik azon, hogy a prolik most örülnek...
Bell & Sebastian
2017. június 28. 16:27
Valószínűleg sorsolással döntöttek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!