Bertha: Saját sírját ássa Európa

2018. március 24. 12:47

A 888 főszerkesztő-helyettese Douglas Murray könyvéről beszélt az Echo tévén.

2018. március 24. 12:47

Douglas Murrayről szóló portrénkat itt olvashatja.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Poszata
2018. március 25. 01:54
Debil ovodás elolvasott egy könyvet. Ez akkora szenzáció, hogy főműsoridőben kell kikérdezni róla!
C.Dömötör
2018. március 24. 15:13
Ez ide passzol, Margarita Szimonjan (a RT állami adó vezetője) Twitterte az orosz választás után. Kivonat, a Die Zeit március 22.-i számából. ,,Az arroganciátok nem fogjuk megbocsátani. A Nyugat nem a Putyinnak adott 77% kell megdöbbennie, hanem azon, hogy a választók 95% konzervatív-patrióta, kommunista, és nemzeti gondolatokat támogatott. A liberális elképzelésekre maradt megsemmisítő 5%. És ti vagytok a hibások, my Western friends. Ti magatok kapcsoltátok az ,,oroszok nem adják fel" programot. Én már jó ideje mondom, keressetek egy normális orosz-tanácsadót, és zavarjátok el az élősködőket. És most ti tettetek azért, hogy mi nem tisztelünk benneteket. A ti rövidlátó szankcióitokkal, a szívtelen megalázással a sportolóinkkal (beleértve a mozgáskorlátozottakat), a ti Szkripalotokkal, és a demonstráló közömbösség olyan liberális fundament ellen mint az ártatlanság vélelme, a tömeghisztériás rohamok, amely minden egészséges emberben azt a reakciót váltja ki, hogy inkább élne Oroszországban, mint Hollywoodban, a ti zűrzavarotokat minden választás után - mindegy, hogy az USA, Németország vagy a Brexit-zóna - , a ti hajszátok az RT ellen, akinek nem tudjátok megbocsátani, hogy a ti véleményszabadságotokat hasznosítja, amivel az egész világnak megmutatjátok, hogy ezt nem használatra gondoltátok, hanem csak díszítőelemnek (...) - ezek az igazságtalanságok, aljasságok, képmutatások, és hazugságok vezettek oda, hogy mi már benneteket nem tisztelünk. Titeket és a ti un. értékeiket. Mi nem akarunk így továbbélni veletek. Mintegy 50 évig úgy akartunk élni - titokban vagy nyíltan - mint ti, nos most már nem. Nekünk nincs tiszteletünk a ti számotokra. (...) És ti vagytok a hibásak. A nyugati politikusok, az analitikusok, firkászok, és titkosszolgálatosok. A mi népünk sok mindent megbocsát, de az arroganciát nem bocsátjuk meg, ahogy azt egy normális nép sem. Az egyetlen Impérium amelyik még az oldalatokon áll, a történelemben a szövetségeseit kellene tanulmányoznia, a sok valamikori impériumot, és azt, hogy miként mentek tönkre. Kizárólag az arroganciájuk miatt. A fehér ember terhe - mit nevettem! De az egyetlen impérium ami még megmaradt, semmit sem tud a történelemről. Ezért végzi úgy mint mindig. Elértétek, hogy minden ellenségetekkel kapcsolódunk. Kikiáltjátok ellenségnek, és már egyesültünk is. Azelőtt volt egy elnökünk, akit leválthattunk. Most van egy Führerünk, és nem hagyjuk, hogy leváltsák. Ezt magatoknak köszönhetitek. (...) Most ott ültök saját mocskotokban. S ez egy hosszú időre így marad."
zakar zoltán béla
2018. március 24. 14:44
Jól mondja! EZÉRT VESZÉLYES!!! Überráltakra pláne!!!
mokány
2018. március 24. 13:57
Európa sírásói azok a globalista ügynökök, akik vezetik. Az USA gyámkodása sem egy életbiztosítás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!