Morvai: Az EU migránsáradattal készül április 8-ra, a magyar választásokra

2018. március 22. 09:48

Döntsünk bölcsen, felelősségteljesen, szem előtt tartva hazánk jövőjét! Isten óvja és vezesse Magyarországot!

2018. március 22. 09:48

Morvai Krisztina közleménye:

„Hatalmas az izgalom Brüsszelben: sikerül-e április 8-án megtörni, térdre kényszeríteni Magyarországot, s elárasztani hazánkat afrikai és közel-keleti bevándorlókkal, az Európai Unió és szövetségesei »nyílt társadalom«-tervének megfelelően. Miközben Magyarországon az ellenzéki pártok egymással versengve kicsinyítik, jelentéktelenítik a tömeges migráció, az idegenek betelepítése veszélyét, aközben az Európai Parlamentben nap mint nap győződhetünk meg arról, hogy a migránspártiak elszántsága változatlan, s pezsgőjüket már hűtik az április 8-i magyarországi választásokra. Minden nap vannak előterjesztett jelentések a tömeges migráció »fontosságáról«, »kedvező voltáról«, így akár naponta lehetne közzétenni a mostanihoz hasonló felvételeket. Ezúttal Thomas Mann német képviselő ad számot arról, hogy milyen fontos is lenne számukra, ha Magyarország végre abbahagyná a migránspárti előterjesztések megvétózását, és erre Morvai Krisztina reflektál, válaszol. Az április 8-i választások tétje hatalmas. Döntsünk bölcsen, felelősségteljesen, szem előtt tartva hazánk jövőjét! Isten óvja és vezesse Magyarországot!”

(MTI-OS)

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. március 25. 12:00
Olvastam, hogy "svédben" ha egy bevándorló muszlim fószer 3 db. "feleséget" hoz magával, akkor 3 db. lakást ad neki(k) a svéd állam. Ez nyilván nálunk is pont ugyanígy lesz, mert ha nem, akkor mennek oda ezek a kedves bevándorlók ahol mindezt megkaphatják. Utána a 3db. feleség, "családegyesités" címén hozhatja a gyerekeket is--nyilván--hisz' unalmas egyedül "a kis arab "klambók"" nélkül az élet. Mecsetek már Zuglóban is lesznek, hisz' egy már épül is. De persze annyi NEM ELÉG! Ugye. Egerbe--meg Pécsen-- egyébként is van Minaret, márcsak a magyar ruhagyárakat kell átállitani burkák és egyéb lebernyegek termelésére--de Karácsony Gergő megoldja azt is frankón. Ha ez kell nekünk? Úgyhogy lehet lesz ajvékolva-üvöltve gajdolni bisz grammaboj. Hogy dolgozni ki fog, az nem tudható, de az nem is fonntos. Majd megoldja Szél Bernike az energiaellátást is, miután BEZÁR minden erőművet, elsőként a paksi-t--minek kellenek nekünk ilyen szarok ugyi. Télen mán' úgysem lesz hideg, mer' jön a globális fölmelegedés, meg egyébként is van MELEG elég--hiszen a júliusi PRIDE-on többen lesznek mint a Békemenet-en--Fodor Gábor maj' gondoskodik róla.
áfonya
2018. március 25. 01:56
Merkel hívta a betolakodókat még szép a vendégeit nem a magyarok etetik. Németország a pénzek elosztásánál nem szolidáris ,teher se legyen ..Demokrácia Brüsszel szerint a bajt adósságot elossza ,de hasznot kiszipolyozza ..... Eus országokat nem kérdezték a migrik beáramlásával ,Brüsszel-merkel önkényesen Európára zúdította a megszállókat...Ezek a megszállók a bukott kommunisták szavazói verőlegényei nem menekültek ..... Brüsszel tele van bukott kommunistákkal akik a keleti blokkot nyugatnak eladták ,, összetalálkozott a két kapzsi osztály a kapitalista-kommunista akik mindig élősködő életmóddal tartották fenn magukat ,valamelyik országon élősködtek ki zsámányolták ...Amelyik ország függetlenségre vágyik ott neki mennek a nemzetnek veretik akasszák idegenekkel elnyomják legyilkoltatják ..... a két ideológia egyforma csak az eszközeik más..Mind két fél diktatórikus demokrácia humánus mázzal leöntve ,nem számít az emberi élet ..... Nézzük csak meg a migrik eddig 340 embert legyilkoltak ,, élő gyászolók nem kapnak segítséget még lelki segélyt se ,, minden gyilkosságnál a vezetők merkel macron juncker hallgatnak elbújnak ,,igaz ők a bűnösök ..Főleg a piás juncker egyetlen részvétet nem nyilvánított ..... akkor kik is a brüsszeli vezető ,,ők maguk a gonoszok .
Robur
2018. március 24. 20:30
Morvai, Morvai, Morvai, ennyire szopóskurvának állni... B+ én szégyenlem magam helyetted.
fakocka
2018. március 23. 07:41
A dagadt kurva még melyik ideológia mellett nem volt? Ugyan már, megélhetési tehén, sok metélt farkincával........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!