Orbán: Agyonnyomná a fejlesztéseinket, ha bevándorlóországgá válnánk

2018. március 09. 12:21

Agyonnyomná a fejlesztési terveket, a nyugdíjemelést, a családtámogatást, ha bevándorlóországgá válnánk, és mintegy 9 millió forintot ki kellene fizetni migránsonként – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök.

2018. március 09. 12:21

Orbán Viktor miniszterelnök szerint „agyonnyomná” Magyarországot, a fejlesztési terveket, a nyugdíjemelést, a családtámogatást, ha bevándorlóországgá válnánk, és mintegy 9 millió forintot ki kellene fizetni migránsonként.

A kormányfő pénteken a 8-as főút Várpalotát elkerülő szakaszának átadásán úgy fogalmazott: „lehetnek nekünk terveink útépítésre, fejlesztésre, zászlóshajókra, középvárosokra, modern falvakra, ha egyébként a forrásokat Magyarország fejlesztése helyett a migrációra kell költeni”.

Minden fejlesztés pénzügyi alapjai veszélybe kerülnek, ha ráerőltetik Magyarországra azokat a brüsszeli terveket, amelyek alapján bevándorlóországgá válna – mondta Orbán Viktor, hangsúlyozva: a rendelkezésre álló forrásokat inkább olyan célokra kell fordítani, amelyek az itt élő magyarok érdekét szolgálják.

(MTI)

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2018. március 09. 18:44
Gondold kedves Vityka, hogy az esetleges migráncsok keresztbe tennének a stadionépítéseknek, vagy az atomerőműnek?
Mich
2018. március 09. 17:21
Tartsák meg a bevándoroltatók a migránsaikat maguknak! Ennyi.
realista
2018. március 09. 17:09
Orbán megint a delíriumban fogant látomásait tényként kezeli, és abból messzemenő következtetéseket levonva hülyíti a birkáit.
balbako_
2018. március 09. 15:42
Úgy van!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!