Gulyás Gergely: Az ország szuverenitását és biztonságát garantálja az alaptörvény-módosítás és a Stop Soros

2018. június 21. 11:07

Az elfogadott jogszabályok kizárják, hogy Magyarország bevándorlóország legyen – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

2018. június 21. 11:07

A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint Magyarország szuverenitását és biztonságának garantálását szolgálja az Országgyűlés által szerdán elfogadott hetedik alaptörvény-módosítás és a „Stop Soros” törvénycsomag.

Gulyás Gergely csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón azt mondta, az elfogadott jogszabályok kizárják, hogy Magyarország bevándorlóország legyen. Hozzátette: az alkotmánymódosítás kimondja az idegen népesség Magyarországra telepítésének tilalmát és az első biztonságos ország elvét. Utóbbiról azt mondta, ha ezt a genfi konvencióból következő elvet valamennyi uniós tagállam alkalmazta volna, európai vitákat lehetett volna elkerülni.

Gulyás Gergely szerint a „Stop Sorossal” lehetővé válik, hogy a törvénytelen bevándorlás szervezését az eddigieknél is hatékonyabban akadályozzák meg. A két törvény elfogadásával a Fidesz-KDNP választási ígéretét tartotta be – közölte.

(MTI)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2018. június 21. 14:13
Az opera lemondta a billy elliott előadásokat . Megkezdődött a teljes sötétség és az elemi primitivseg uralma. A focista álma teljesülni látszik....
Tatulus
2018. június 21. 13:19
Butuskám! Nektek ballibsiknek az a nagy bajotok, hogy azt hiszitek, aki jobboldali, az mind seggnyaló, másrészt az mind hülye is, az ész csak a fajtátok fejében tud meglapulni! Ha ti elmentek azzal jót tesztek az országnak - állítólag magatoknak is, hiszen itt szar a helyzet - valahogy mégis maradtok! Tényszerűen eddig a ballhibbant uralom, erkölcsi rothadást, gyengülő gazdaságot, süllyedő országot hagyott maga után. Most, hogy sikeresen kivergődtünk az általatok hagyott szarból, növekedési pályára álltunk, szeretnétek ismét hatalomra jutni, lenyúlni, amit lehet, ismét lejtőre állítani az országot! Tények, butuska, aztán maradj csendben!
Pelso j.
2018. június 21. 12:54
Ez a két valami garantálja.......? Hát, akkor ugyancsak rosszul állunk biztonság és szuverenitás ügyében.
dakotasámán
2018. június 21. 12:31
"Az elfogadott jogszabályok kizárják, hogy Magyarország bevándorlóország legyen – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter. " azt viszont nem, hogy kivándorló ország, és lelkes hülyék vagy megfizetett seggnyalók országa legyen a mutyikirályság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!