Kövér László: „Ez egyfajta parlamenti puccskísérlet volt”

2018. december 12. 21:34

Exkluzív interjút adott Kövér László az Echo TV-nek a napközbeni parlamenti botrányról.

2018. december 12. 21:34

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2018. december 13. 19:14
Kövér modorával , a lapajparaszt kinézetével, a világ legszalonképtelenebb parlamenti elnöke. egy sárgarézkampóval a kézében subában,egy birkanyájat legeltetve a Hortobágy legszebb idegen forgalmi látványossága lenne. A stílusa megjelenése a bunkó stílusa erre teszi alkalmassá, de csak erre. Jelleme a pofájáról leolvasható.Orbán azzá vált, ami, köpönyegforgató képmutató nullává - Kövér viszont eleve ilyennek született, komcsi család komcsi gyereke. Az az ország szegénységi bizonyítványa, hogy egy ilyen alak házelnök lehet, de egyáltalán beteheti a lábát az ország házába
Paskai
2018. december 13. 11:40
Ez egy kommunista spicligeci, elszokott az ellentmondástól.
Bitrex®
2018. december 13. 07:34
Azonnal érvényteleníteni kellene a beléptető kártyájukat, magyarul be sem léphetnének többet az Országházba. és a decemberi fizetésüket sem kellene átutalni. Januártól mehetnének Londonba mosogatni Tordaiék.
HattoryHanzo
2018. december 12. 23:30
Tehát egyfajta parlamenti puccskísérlet, és ezért pénzbüntetést kapnak? Te Lackó, ezen csiszolgassatok még, mert ez így röhejes/szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!