Kolinda Grabar-Kitarovicot fogadta Orbán Budapesten

2019. március 24. 08:25

A magyar-horvát labdarúgó EB-selejtezőre érkezett a horvát államfő Budapestre, ahol szombat este Orbán Viktor fogadta őt a Karmelita kolostorban.

2019. március 24. 08:25

Munkavacsorán fogadta Kolinda Grabar-Kitarovic horvát köztársasági elnököt Orbán Viktor miniszterelnök szombat este Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Horvátország államfője a vasárnapi magyar-horvát labdarúgó mérkőzésre utazott Budapestre. A szombat esti vacsorán – a jószomszédi kapcsolatok jegyében – aktuális kétoldalú kérdésekről és európai ügyekről tárgyaltak – mondta a sajtófőnök.

(MTI; fotó: OV FB)

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. március 25. 14:43
Itten monta meg a 'zorbán a Kolindának, ho' merre vetőggyön a horvát kapus, ho' bisztossan bemennyen Szalai Ádi hosszúsarkos lövése. Akárki meglássa! Aki ért a focihoz--én természetessen szuperül értek--annak feketén fehéren essztet monngya ez a fénykép.
eproctofíliás
2019. március 24. 19:03
Fel kell függeszteni a mérkőzést és akkor győztünk:-)
Edvind Johnsson 4.0
2019. március 24. 16:51
Jó ízlés van a patásnak, én is szívesen fogadnám a szöszit.
gyaloggos
2019. március 24. 14:52
HÁT, mit ne mondjak? BIZONY, én is fogadnám őt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!