Bolgárok másolják a budapesti Brain Bart

2019. április 04. 14:26

Skrupulusok nélkül lemásolták a budapesti jövőfesztivált Bulgáriában.

2019. április 04. 14:26

Bulgáriai másolatra találtak a Brain Bar szervezői. A technológia újdonságaira és azok társadalomra, kultúrára és életmódra gyakorolt hatásaira fókuszáló, budapesti jövőfesztivál alapítóját, Böszörményi Nagy Gergelyt kérdeztük arról, mi történt:

„Már az is szórakoztató volt, ahogy rábukkantunk a dologra: a bolgárok elkezdték használni a hashtagjeinket. Valahol nagyon hízelgő a sztori, de a Brain Bar márka nemzetközi védjegy oltalom alatt áll, és ügyvédeink természetesen megteszik a szükséges lépéseket. Nem haragszunk rájuk, sőt meghívjuk őket az eredetire.”

Az eredeti, budapesti Brain Barra idén május 30-31-én kerül sor, a programot itt lehet megismerni.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vadgesztenye
2019. április 04. 15:07
BNG tök fölöslegesen tolja az üres buzzwordös TED-lightot, érdektelen az egész. Értem, hogy ez ilyen NER-coolság, de azt a közeget ami erre vevő, nem hódítja meg, azok fosnak összefideszezni magukat, az ingyen pogácsát azért köszönik.
atila68
2019. április 04. 14:49
Gerillamarketingből jeles. Ettől még ugyanúgy érdektelen ahogy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!