Novák Katalin: A magas részvétel a demokrácia ünnepe

2019. május 26. 20:19

A magyar emberek hisznek a demokráciában, hisznek abban, hogy érdemes megfogalmazni a véleményüket, érdemes üzenniük Brüsszelnek – nyilatkozta a Mandinernek Novák Katalin, a Fidesz alelnöke.

2019. május 26. 20:19
Kereki Gergő
Kereki Gergő

Minek köszönhető ez a rekordmagas részvétel?

A demokrácia győzelmének értékelem ezt a magas részvételt. Ha egy választáson ilyen magas arányban mennek el szavazni az emberek, az azt üzeni, hogy hisznek a demokráciában, hisznek abban, hogy érdemes megfogalmazni a véleményüket, érdemes üzenniük Brüsszelnek.

Hogy sikerült a Fidesz mozgósítása? Mit éreznek?

Az mindenképp pozitívum, hogy rekordot döntött a részvétel. Ennyire sokan még EP-választáson nem vettek részt Magyarországon. Ez azt jelenti, hogy a magyar emberek átérzik ennek a választásnak a tétjét. A mi üzenetünk az volt, hogy minden eddiginél nagyobb a jelentősége ennek a mai voksolásnak. A magas részvétel azt igazolja, hogy ezt az üzenetet meghallották a magyar emberek. A végleges eredményekig csak ennyit lehet mondani. Örülünk a részvételnek.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabor7th
2019. május 26. 20:43
A hvg szerint az LMP számára többek között "vérhányás". "LMP: "Számunkra tragédia, siralom, halál, vérhányás""
Pierre
2019. május 26. 20:39
mar megint a "demokraciatokat" unneplitek, kim jong un mintajara.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!