Börtönbiznisz, migráció és Gyöngyöspata is a Fidesz-frakcióülés napirendjén

2020. február 12. 19:06

A Fidesz ma kezdődő kihelyezett frakcióülése Balatonfüreden Orbán Viktor miniszterelnök felszólalásával kezdődik, aki a kormány előtt álló feladatokról tájékoztatja a képviselőket – írja Hír TV.

2020. február 12. 19:06

„Az ülésen a tervek szerint napirenden lesz több olyan téma is, amely a magyar emberek igazságérzetét sérti” – írja a Hír TV. Ilyen a milliárdos iparággá vált börtönbiznisz, a feltételes szabadságra bocsátás szigorítása, ami a győri gyermekgyilkossággal kapcsolatban merült fel, a gyöngyöspatai romák kártérítésével összefüggő kérdések, továbbá a bírói korrupció gyanúja, amelyet a Szeviép-ügy hozott felszínre – írja a portál.

Hozzáteszi: „a balkáni migrációs útvonalon erősödő feszültség, a közelmúltban szerveződött migránskaraván és röszkei áttörési kísérlet miatt várhatóan a bevándorláspolitikával és határvédelemmel kapcsolatos politikai kérdések is napirendre kerülnek.”

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Szilvi
2020. február 13. 15:39
Hogy mennyi degenerált barom jött itt össze vagy elvtikéitek küldött ide benneteket? Mennyit kaptok egy gyűlölködő beírásért?
holder
2020. február 12. 21:51
Végre egy jó hír : lesz nemzeti konzultáció ! Sokan már kétségbe voltak esve - úgy hiányzott már mint egy darab kenyér !
péterx
2020. február 12. 21:16
Gyorsan reagáló kormány, alapos tájékoztatás, konzultatív kormányzás.
BőröndÖdön
2020. február 12. 20:16
340 felett az Euro...köszönjük az álompártnak...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!