Láng Zsolt: Racionális lépés lenne, ha a kormány átvenné a Lánchíd felújítását

2020. július 22. 10:34

A Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője szerint a felelősök össze-vissza beszélnek.

2020. július 22. 10:34
null

Ha a közbeszerzés kiírása tovább húzódik, akkor racionális lépés lenne a kormánytól, ha átvenné a Lánchíd felújítását a fővárosi vezetéstől – mondta a Fidesz-KDNP budapesti képviselőcsoportjának vezetője szerdán a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában.

Láng Zsolt szerint a felelősök össze-vissza beszélnek. Mint mondta, Draskovics Tibor a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) igazgatóságának elnöke szerint azért tart ennyi ideig a kiírás előkészítése, mert át kell nézni, mire van pénz és mire nincs. Ehhez képest Tüttő Kata főpolgármester-helyettes azt mondta, hogy semmin nem változtattak a Tarlós István korábbi főpolgármester idejében már közzétett kiíráson – mondta. Tüttő Kata bejelentette, hogy még júliusban kiírják a feltételes közbeszerzést, amelynek késését azzal indokolta, hogy bizonytalan volt, hogy a felújításra fordítandó összeget a kormány kiutalja-e a főváros részére – közölte Láng Zsolt.

A Fidesz-KDNP fővárosi képviselőcsoportja nem érti Tüttő Katát, hiszen a kormány tavaly év végén teljesen egyértelműen kijelentette, hogy megkapja az új vezetés a pénzt. Ez olyan kormányülésen is elhangzott, ahol Karácsony Gergely főpolgármester is jelen volt – jegyezte meg Láng Zsolt.

(MTI)

(Fotó: MTI/Cseke Csilla)

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. július 23. 14:51
Épp ideje lenne valamit csinyálni is, nemcsak pofázni reggeltől estig--min azt t a hülye-impotens karácsiny teszi, meg a vöröshajú démon Tüttő Kata.. Mer' előbb-utóbb belepottyan egy-egy hidelem a vizbe, osztakkó' jóóó' NÉZÜNK MIKI..
kovászos cipó
2020. július 22. 15:47
Vegyük vissza, ha nem akarjuk, hogy megsemmisüljön. Természetesen a helyreállítási költségeket levonva a fővárosnak juttatott büdzséből, az utolsó fillérig!
Világlátó
2020. július 22. 15:35
Gyonyorű a Lánchíd, rossz nézni ezt a töketlenkedést, amit a ballib. oldal művel vele. Igen, ha a kormány átvenné, pikk-pakk meglenne. De azt mindom: egye meg Budapest, amit főzött, Kamu Geri csináljon végre valamit a Faszbúkos posztolgatáson kívül.
nemecsekerno_007
2020. július 22. 13:35
Dehogy vegye át az állam. LÓNAK A FASZÁT!!! Hagyják csak rájuk, legalább mindenki látja milyen lenne ha kormányra kerülne az ellenzék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!