Menczer szerint a bevándorlás kettős veszélyt jelent

2020. szeptember 14. 17:18

Biztonsági kockázat és egészségügyi veszély – hansúlyozta az államtitkár.

2020. szeptember 14. 17:18
null

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára Facebookra feltöltött videójában a napokban felgyújtott görögországi Moria menekülttábor hírére raegálva arról beszélt, hogy az illegális bevándorlás kettős kockázatot jelent. Menczer Tamás szerint a biztonsági kockázat mellett egészségügyi veszélyt is hordoz magában a migráció. Az államtitkár a videóban is megerősítette: „Magyarország álláspontja a kérdésben továbbra is változatlan. Nem a bajt kell idehozni, hanem a segítséget kell odavinni, ahol a baj van.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. szeptember 14. 21:28
Hármast. Mármint egyet a megszűnése. Mivel tematizálnátok, rémisztgetnétek akkor?
3M..
2020. szeptember 14. 17:57
"Hajdúszoboszlón időközi önkormányzati választást kellett tartani a 8-as számú egyéni választókerületben (EVK), a 2019-ben győztes Török Péter Endre, a Fidesz-KDNP-Hajdúszoboszlói Gazdakör-MI Hajdúszoboszlóért jelöltje ugyanis január 16-án lemondott a mandátumáról." https://balrad.ru/2020/09/14/erre-a-hetvegere-is-jutott-egy-kiados-hordabukta/ Szebb Jövőt!
luzitanxaver
2020. szeptember 14. 17:29
A szivárványos, mindenkimenekült-noborders oldalról csupán az alábbi kérdésekre kellene válasz: 1. Ki gyújtotta fel a tábort? (Oké, erre már nem kell, hiszen a görög miniszterelnök is megerősítette, hogy az ott lakó "menekültek" voltak.) 2. Van-e összefüggés a minapi berlini "13000 szék" performansz és a mostani történések között? 3. Hány millió főnél húzzák meg a határt? 4. Milyen jogon erőltetnék rá progresszívék az EU többi tagállamára a saját bűntudat-alapú, kifacsart és pervertált moralitásukat? 5. Meddig lehet játszani ezt a farizeus színjátékot? Mellesleg Mória neve több, mint beszédes, hiszen a törpök birodalma volt, amíg ki nem szorították őket az orkok meg a barlangi trollok. Utána pedig olyan szép új világ lett arrafelé, hogy a balrog adja a másikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!