Szijjártó Péter elkapta a COVID 19 fertőzést

2020. november 04. 08:18

Pozitív lett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter koronavírustesztje Ázsiában.

2020. november 04. 08:18
null

Az ázsiai tárgyalások során, a Bangkokba történő érkezést követően Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter koronavírus-tesztje pozitív lett – tájékoztatta az MTI-t Paczolay Máté, a Külgazdasági és Külügyminisztérium sajtófőnöke. Szijjártó Péter kambodzsai munkalátogatását követően utazott Thaiföldre, ahol több kétoldalú tárgyalás is várt volna rá.    

Sajtófőnöke szerint a helyi szabályoknak megfelelően a külügyminiszter jelenleg egy bangkoki kórházban tartózkodik, és mivel tünetmentes, megkezdődtek a hazaszállításával kapcsolatos egyeztetések. Hozzátette: Szijjártó Pétert közvetlenül az Ázsiába történő indulás előtt is tesztelték, ami akkor negatív eredményt hozott. A miniszter hazatérése után karanténba vonul annak érdekében, hogy se családját, se másokat ne fertőzzön meg.

(MTI)

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2020. november 04. 12:59
Gyógyulást, és maradandó egészséget! Sok még a munkája!
u.cserkész
2020. november 04. 11:36
Péter, mindent bele, gyógyulj meg hamar, szükségünk van rád.
pollip
2020. november 04. 11:32
Mielőbbi gyógyulást!
Senye Péter
2020. november 04. 11:12
Ez a covid19 vezető politikusoknál foglalkozási ártalom, mert a személyes találkozások számukra hivatalos kötelezettség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!