Vágó István a narancsot félti a protekcionista politikától

2020. december 08. 07:16

A DK-s politikus a hazai termelők védelmével kapcsolatban is szkeptikus.

2020. december 08. 07:16
null

„Nem csodálom, hogy a hazai termelők és a kereskedők (néhány százezer ember) támogatják a konkurencia kitiltását. Remélem, a 10 millió vásárló is jól jár. Narancs is lesz bőven, ugye?” – írja Vágó a Facebookon.

Kép forrása: Facebook

 

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brainman
2020. december 09. 16:17
Sajnos nem először tapasztalom, hogy a Mandíner commentek színvonala mélyen a béka popsija alatt van. Tudom, ott volt már több éve is, mikor is (részben ezért) itt is hagytam ezt a felületet, valszeg most is ez lesz... Nem akarom védeni vágópistát, védje meg magát, ha akarja, elég sok baromságot összehordott már az elmúlt időkben, mióta lekerült a képernyőről - nem ezért írok a katasztrofális színvonalról. Csak élesen mutatja, hogy van egy hír (vagy igaz, vagy nem), egy elég bombasztikus hír, ami mindenkit érint, aki csak boltba jár, pártállástól függetlenül, és ti a vágópista egyénével foglalkoztok, mikor nem ez a lényeg, hanem a hír! Ebben az esetben vulgárisan fogalmazva: vágópistát ki nem sz@rja le?! Ha a fidesz tényleg kicsinálja a kisker multikat, akkora öntökön rúgást fog végrehajtani, hogy a szájer féle akrobatika a fasorba' se lesz hozzá! A magyar ember a pénztárcájával szavaz!!! Tudjuk ezt régóta, használja is a fidesz (lsd. krumplis zsákok, közmunkás állások, stb). Amíg egy rakás dolog (tetszik/nem tetszik) olcsóbb, szebb, finomabb, de főleg olcsóbb!!!!, mint egy CBA-ban, addig a magyar odajár, és ezen orbán se tud változtatni. Ha meg valahogy megtalálják a jogi kiskaput a kiebrudalásukra, akkor nem százezreket, de akár egy milliót is maga ellen fordíthat a jelenlegi szavazóbázisából, ami két millió stabil szavazónál nagyon nem mindegy... teljes bukás, azonnal! Persze, nem hülyék azért a fidesz táján sem teljesen, tudják ezt... szondázzák a népet, és ezért sem mentek neki akkora svunggal a multiknak. Ha megteszik és sikerül, onnantól egy akkora aduászt adnak az ellenzék kezébe, amit az nagyon-nagyon meg fog köszönni: jelesül, csak annyit írnak majd a plakátjaikra: szavazz ránk, mi visszahozzuk a kedvenceidet, Lidlt-t, Aldi-t, és ha meg is akarod tartani őket, soha többé ne szavazz a fideszre!
írmag
2020. december 09. 13:34
Milyen feje lett ennek, így torzít valóságossá a magyar gyűlölet?
NeMá
2020. december 09. 12:26
Pista észrevetted, hogy lopnak a BKV-nál, bólogattál rendesen?
pemete jakab
2020. december 08. 23:45
a szocializmusban: az alma olcsó, mert hazai, a narancs drága, mert import. napjainkban: az alma drága, mert hazai, a narancs olcsó, mert import. és a slusszpoén: mindkétszer közgazdászok magyarázták így.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!