Újra rám küldte a Fidesz a verőemberét

2021. február 23. 19:33

Pont most vasárnap fogjuk nyilvánosságra hozni, hogy milyen lépésekkel szándékozzuk elhozni az új rendszerváltást Magyarországra.

2021. február 23. 19:33
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András

„Újra rámküldte a Fidesz a Budai Gyula nevű verőemberét, miután arról beszéltem, hogy nem maradhat büntetlenül a fideszes elit szabadrablása. Én még ott ragadtam le, hogy egy Facebookos keménykedés után megijedt egy futóversenytől, és inkább fogathajtó-versenyről kezdett hadoválni. Ráadásul úgy, hogy az is kiderült: nincs tisztában azzal, hogy a futás is a katonai alapkiképzés része. De viccet félretéve: tényleg van képe az elszámoltatást számon kérnie a Fidesz korábbi elszámoltatási biztosának, aki hiába indított több mint ezer vizsgálatot, még bírósági szakaszig sem tudta eljuttatni ezeket?

Van képe 10 év kétharmad után, kormányzati pozícióból, pórázon tartott ügyészséggel a háta mögött átküldeni mindenféle paksamétát, hogy oldjam meg helyettük? Persze tudom, miről van itt szó. Rettegnek, hogy nem tudják majd kimenekíteni a vagyonukat 2022 után. Félnek, hogy soha többet nem tudják majd újra elfoglalni Magyarországot – mert jogállami eszközökkel minden lopásnak utánamegyünk, majd olyan intézményrendszert építünk ki, hogy soha senki ne rabolhassa le hatalmi pozícióból a saját országát. Pont most vasárnap fogjuk nyilvánosságra hozni, hogy milyen lépésekkel szándékozzuk elhozni az új rendszerváltást Magyarországra.”

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2021. február 24. 11:33
Ez a giliszta kunbélás szöveggel operal! Apuka, nagyszulok szótaraból! Kivetit ez a senkihazi agressziv, ő tenné azt, amiről ajvékol!
zakar zoltán béla
2021. február 24. 10:17
gyávakaki
Vakfolt
2021. február 24. 09:49
"Én még ott ragadtam le, hogy egy Facebookos keménykedés után megijedt egy futóversenytől, és inkább fogathajtó-versenyről kezdett hadoválni." Ha kihívsz valakit, a kihívott fél választ fegyvernemet, te ostoba pöcs. Az ilyen csubakka védekezéssel lehet, hogy meg tudsz téveszteni olyan kis takony hülyéket, mint te vagy, de inkább paprikajancsinak tűnsz.
makapaka2
2021. február 24. 09:20
lenin fiú, ti csak anarchiát, káoszt, gazdasági visszaesést, gyűlöletet hoznátok Magyarországnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!