A bölcsődei dolgozók soron kívüli oltást kérnek

2021. március 05. 11:29

Emellett a rendszeres tesztelés lehetőségét is elvárják.

2021. március 05. 11:29

A Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete soron kívüli oltást kér a dolgozóinak. A közleményükben a március 8-től életbe lépő járványügyi szigorító intézkedésekre, illetve a miniszterelnök ma reggeli Kossuth Rádióban történt bejelentésére hivatkoznak, miszerint a bölcsődék nyitva maradnak.

A szakszervezet emellett elvárja a kormánytól, hogy a már jogszabályban rögzített rendszeres tesztelést is soron kívül igénybe vehessék.

(MTI-OS)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2021. március 05. 14:00
Oltsák is be őket, gyorsan!
Falfirka
2021. március 05. 12:39
na, a tesztelésről: szólt a fiam, hogy sem ő sem a menyem nem éreznek ízeket, szagokat. irány körzeti orvos, gyorsteszt: mindkét esetben negatív. irány judapest pcr teszt: 2 nap múlva eredmény, mindkét teszt negatív. lányom pcr teszt: pozitív. család ugyanazt érzi, pcr teszt: negatív. ennyit a tesztelésről és szlovákiát még nem is említettem. a hülye bangóné meg 5 ingyenes gyorstesztet osztana minden családnak.
Harangláb
2021. március 05. 12:08
Én is soron kívül oltatnám a bölcsödei dolhizójat, az óvodai dolgozókat, a pedagógusojat, a rendőröket, a kazonákat, a tűzoltókat, a buszsofőröket, a taxisokat, a buszsofőröket, a közterületfelügyelőket, a bírókat, az ügyészeket, a parkőtöket, a niztonságivőröket, a bolti pénztárosokat, a bolti elsfókat, a traktorosojat, a léggömbárusokat...Maradt még valaki??! :)))
zara
2021. március 05. 12:05
jól be van szarva mindenki.... ha idáig túlélted 2-3 hetet még kibirsz, már a 60 alattiakat oltják...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!