Berki Krisztián: Karácsony Gergelyék a csőd szélén állnak, ezért vádoltak meg

2021. március 18. 13:09

Közúti balesetnek minősítette a büntetőfékezést a celeb.

2021. március 18. 13:09
null

Berki Krisztián interjút adott a Borsnak, amelyben elmondta: véleménye szerint a főváros nehéz anyagi helyzete miatt emelt vádat ellene az ügyészség. 

Berki egyben megerősítette: valóban róla szól az az ügyészségi indítvány, amelyben egy meg nem nevezett, busz előtt büntetőfékező személyre letöltendő börtönbüntetést kértek. A celeb ügyvédje, dr. Szilágyi Roland viszont azt mondta: egyelőre nem kaptak hivatalos értesítést arról, hogy vádemelés történt volna.

„Nem értem, hogy ez a baleset miért került újra napvilágra, túlzásnak tartom az indítványt is” – fogalmazott Berki a bulvárlapnak.

Hozzátette: véleménye szerint az is furcsa, hogy az ügyészség Facebook-oldalán most került elő a videó – bár ezt annak tulajdonította, hogy vélhetően vele akarják „hirdetni” az oldalukat.

Kifejtette továbbá, hogy szerinte nem ő hibázott a balesetben, mivel a busz sofőrje direkt szaladt bele az autójába. Ennél is meredekebb kijelentés azonban az, hogy úgy gondolja, a főváros nehéz anyagi helyzete miatt vádolták meg. „Ez közúti baleset volt, amiben azért engem – akinek 84 ezer eurós kára keletkezett – akarnak hibásnak kihozni,

mert Karácsony Gergelyék a csőd szélén állnak, és ahelyett, hogy kérnének tőlem pénzt, bevádolnak”  – mondta. 

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antares007
2021. március 18. 19:30
Kepasz szerintem a bicepszednek több a szürkéje, mint az agyadnak nevezett csökevénynek.
nyoooc
2021. március 18. 16:23
Igazi celeb. Nem kell többet írnom róla.
Viro manĝi
2021. március 18. 15:53
Nem igazán szívelem Karácsony Gergelyt, de... ...ez a szociopata idióta azt hiszi, hogy ha most belerúg egyet Karácsonyba, akkor az valamiféle enyhítő körülmény lesz neki az ügyészségnél, vagy a bíróságon?
B_kanya
2021. március 18. 15:49
"Berki Krisztián: Karácsony Gergelyék a csőd szélén állnak, ezért vádoltak meg" Ebben mondjuk sok igazság van, csak sajnos a vád is valósnak látszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!