BKK: Átmenetileg nem lehet felszállni az első ajtókon a buszokra és trolikra

2021. március 29. 07:17

A döntés indoka, hogy csökkentsék a járművezetők megbetegedésének az esélyét.

2021. március 29. 07:17
null

A koronavírus-járványhoz kapcsolódó intézkedések részeként mától átmenetileg nem nyitják ki az első ajtót az autóbuszokon és a trolibuszokon, a járművek első részét kordonnal zárják le. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a járművekre a második, a harmadik vagy a negyedik ajtónál lehet felszállni. Az intézkedés célja, hogy a járművezetők koronavírusos megbetegedésének esélyét minimálisra csökkentsék.

Budapesten naponta több ezer busz- és trolivezető biztosítja a felszíni közösségi közlekedés működőképességét, „védelmük ezért rendkívül fontos a fővárosban utazóknak is” – emelték ki a közleményben.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2021. március 29. 09:08
Nem azé mondom, de nálunk már egy éve nem lehet felszállni az első ajtón. Mi ebben az elfogadhatatlan? A sofőrök veszélyeztetettsége valóban jelentősen csökken.
még fokozza
2021. március 29. 07:42
Jó sokan meghalnak Tarlós miatt is. Hogy három évre húzta el a metró felújítást. Nagyban hozzájárult, hogy mostanra világelsők legyünk covid halálban is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!