Kétmilliós büntetést kapott Vadai Ágnes

2021. március 26. 14:34

Bekiabálva hazugozott a gyurcsányista politikus.

2021. március 26. 14:34
null

Pontosan 2 058 360 forintos büntetést kapott Vadai Ágnes az Országgyűlés elnökétől. A DK-s politikus a Telexnek elmondta, hogy Dömötör Csaba napirend előtti felszólalásában megint az oltásellenességüket hozta fel, erre kiabálta be hangosan, hogy az államtitkár hazudik.

Kövér felszólította, hogy ne kiabáljon, miután pedig erre azt reagálta, hogy muszáj elmondania az igazságot, azt mondta neki, hogy menjen ki a teremből. Ezt nem tette meg, de Kövér is kivezettethette volna Vadait, amire végül szintén nem került sor. Ezután érkezett a tiszteletdíj csökkentéséről szóló döntés. 

Vadai Ágnes posztja alább olvasható.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Saksafar
2021. március 27. 22:22
Te téveszted össze az országházat a disznyó óllal! Ilyen alakoknak mint te, semmi keresnivalójuk nem lenne ott, meg kellene adni a helynek a tiszteletet és az ilyen alja prolit be sem szabadna engedni. Kiabálj otthon vagy az erdőben, esetleg amikor majd kinyit a kocsmában, csak ott előtte gondold át, mert gyorsan gazdája leszel egy csicskalángosnak.
VeJoLa
2021. március 27. 16:39
Egyesek azért nem mennek tönkre, mert hétvégém zárva tartják az üzletüket. Vadainak meg hét közben kéne zárva tartania a száját!
Harangláb
2021. március 27. 15:42
Jó ez a kép, ebből a szögből még nem is láttam a harcsaszájat...:)))
Harangláb
2021. március 27. 15:41
Ha akartok elmebeteg hozzászólókat olvasni, menjetek fel a facebookon a lapjára...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!