Majka: Elmondtam Szijjártónak, szerintem hogyan lehetne segíteni a zeneiparnak

2021. április 20. 19:05

A zenész ígéretet kapott a külügyminisztertől, hogy meglátásait eljutnak a megfelelő személyekhez.

2021. április 20. 19:05
null

Amint arról tegnap írtunk, sor került egy találkozóra Majka és Szijjártó Péter között.

Egyszerre voltunk covidosok. Mindketten rendesen elszenvedtük” – írta bejegyzésében a külgazdasági és külügyminiszter.

Az énekes tavaly novemberben fertőződött meg a koronavírussal, csakúgy, mint Szijjártó Péter. Azóta mindketten megkapták a védőoltást.

„Most már abban reménykedünk, hogy minél előbb mehetünk koncertre. Ő énekelni, én hallgatni” – írta Szijjártó Péter. Mára kiderült az is, miről beszéltek a találkozón, minderről Majka nyilatkozott a Telexnek.

Kiderült: van egy személyes kapcsolatuk a külügyminiszterrel, és

már hónapokkal ezelőtt megbeszélték a mostani találkozót.

„Az elmúlt egy évet beszéltük ki zeneipari szempontból. Elmondtam neki, hogy én hogy láttam az elmúlt egy évet, és szerintem hogyan lehetne segíteni ennek az iparágnak, ami nehéz helyzetbe került a járvány miatt” – mondta a lap kérdésére a zenész, aki nem tartja tartja ördögtől való ötletnek, hogy leül szakmai diskurzusra a kormány egyik képviselőjével, annak ellenére, hogy gyakran fogalmaz meg erős kormánykritikát.

Azt az ígéretet kaptam, hogy a meglátásaimat felterjeszti a megfelelő szervekhez és személyekhez, mert a részükről is van egy olyan cél, hogy szeretnének segíteni ezen az ágazaton” – nyilatkozta Majka a tegnapi találkozóról.

Nyitókép:Szijjártó Péter Facebook-oldala

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szorgos Lajhár
2021. április 21. 10:28
Ha valami örvendetes (volt) ebben a járványban, akkor az, hogy jó néhány majkához hasonló "celeb" a saját képességeinek megfelelő munkát kényszerült keresni. Igaz, "hősünk" esetében a pizzafutári állás, amelyhez alapesetben olvasni tudás szükségeltetik, túlzott elvárás. Megjegyzem: Az indiai ételfutárok nagy része analfabéta, de van helyismeretük, és az ételhordókat sajátos színkódrendszerrel jelölik.
geyza1947
2021. április 21. 09:43
Jézus Mária atyaIsten ! Majka, az ózdi tahó aki énekelni sem tud, ö elmondta a fidesz vezetésnek, hogy a magyar "zeneipart" hogyan kell megmenteni. Na kérem itt tartunk 2021-ben. Miközben a fidesznek saját zeneipari államtitkára van.
doderer
2021. április 21. 09:22
"Meglátásaimat felterjeszti a megfelelő szervekhez" 1964? 2021?
doderer
2021. április 21. 08:11
A Dopeman úrat a jövő héten fogadja a Miniszter úr,és azután jön a Kozsó művész úr?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!