Majka: Persze megkaptam, hogy benyalok a kormánynak

2021. április 22. 15:28

Számos kritika érte az énekest, amiért Szijjártó Péterrel találkozott, Majka most ezekre reagált.

2021. április 22. 15:28
null

Ismeretes, Majka a héten meglátogatta Szijjártó Pétert. Mint a külügyminiszter írta, abban reménykednek, hogy nemsokára ismét mehetnek koncetre – Majka énekelni, Szijjártó pedig hallgatni. Az énekes részletezte a találkozó apropóját: az elmúlt egy évet beszélték ki zeneipari szempontból, és elmondta a külügyminiszternek, hogy látta az elmúlt egy évet, és hogyan lehetne segíteni a zeneiparnak.

„Örülök, hogy összejött ez a találkozó, mert bár külügyminiszterként nem az ő asztala lenne ezzel a kérdéssel foglalkozni, biztos vagyok benne, hogy az észrevételeket eljuttatja a megfelelő helyre” – fogalmazott az énekes.

A Blikk most arról ír, hogy számos támadás érte Majkát a találkozás miatt.

Persze, megkaptam, hogy Kossuth-díjat akarok, meg benyalok a kormánynak. Mindig meglep az emberek reakciója.”

Majka szerint „a világ úgy halad előre, ha különböző álláspontok ütköznek”, és az nem segít, ha a szórakoztatószektor, amelynek óriási véleményformáló ereje van, elégedetlen. Hozzátette: nem lesz kormányközeli zenész, sem most, sem a jövőben.

Nyitókép: Facebook

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
az ember
2021. április 23. 09:04
Ilyenek az árokásók. Szerintük csak egyfajta nihillista genderista szart szabad hirdetned, különben jobbágy vagy.
bélakatona
2021. április 23. 08:24
Hogy Majka "elment" a Szijjártó Péterhez és ő fogadta, az örvendetes. De vajon minden szakma képviselőjével ilyen szívélyesen beszélgetne?
formaegy
2021. április 22. 18:47
Az embereket minősíti, nem is akárhogyan amikor irigységből, gyülöletből stb. odáig sülylednek, hogy már azt is meg akarják mondani, hogy ki kivel találkozzon! Már elnézést de mi a q-va köze van bárkinek is ahhoz, hogy kivel találkozik Majka? Ezek közül az emberek közül akik itt is aljas módon minősítik ezt a találkozást, megpróbált egy, azaz EGY ember is Szijjártóval találkozni? Írt neki egy rövidke levelet, hogy ezért, vagy azért szeretne személyesen találkozni amikor az ideje engedi????? Ja, kérem, hogy nincs ilyen ember? Miről is beszélnek akkor? Sőt! Ismerve írásaik alapján ezeket az embereket, simán nagy gőggel kiabálnák, hogy - még, hogy én? hova gondolsz! Én Szijjártóval? stb.stb.... Éppen ezek az emberek verik a feneküket akik nagy szájjal utasítanának el egy találkozót vele, CSAK MERT SZIJJÁRTÓ! Akkor miről is beszélünk? Mi közük is van ahhoz, hogy Majka kivel találkozik? Megmondom: A gonoszság, a rosszindulatúság, az embertelenség, az irigység, vagy csak annyi, hogy most bele tudunk rúgni, mert az olyan jó! Szégyen. Ez valóban az embert minősiti. Rúgjatok bele miért is ne. Csak annyi a bűne, hogy találkozott Szijjártóval. Komolyan gyalázat, hogy egyesek milyen mélyre süllyednek.
Libtard Cleaner
2021. április 22. 18:03
"Majka énekelni" Ízlelgessük ezt egy kicsit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!