A baloldal programja a múltat hozná vissza

2021. június 11. 16:06

Gyurcsányék adóemelést, az otthonteremtés leépítését, a rezsicsökkentés eltörlését és a fizetős egészségügy visszaállítását akarják.

2021. június 11. 16:06
Fidesz

„A Gyurcsány Ferenc által vezetett baloldal nyilvánosságra hozta programját. Ez alapján nyilvánvaló, hogy Gyurcsány Ferenc a saját politikáját hozná vissza. A múltat, amire az emberek egyszer már nagyon határozottan nemet mondtak. Azért, mert a baloldal politikája tönkretette és a csőd szélére sodorta Magyarországot.

Ez a program csak általánosságokat tartalmaz, de a részleteket ismerjük, azt a baloldali pártok már korábban nyilvánosságra hozták.Abból kiderül, hogy Gyurcsányék adóemelést, az otthonteremtés leépítését, a rezsicsökkentés eltörlését és a fizetős egészségügy visszaállítását akarják. A baloldal egyszer már bizonyította, hogy ez a politika tönkreteszi Magyarországot. Most mégis ezt akarják visszahozni!”

(MTI-OS)

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tibesz26
2021. június 12. 18:42
nem szabad ezeket a rohadék ezeket a radikális balodlali szemétládákat (dk momentum mszp jobbik lmp párbeszéd) visszajutatni a hatalmoba nem nem sohaa baloldal a poool legmélyebb bugyrában a helye
Kiscsillag
2021. június 12. 10:51
A bolgár tehén vagyonelkobzással kampányol. A DK visszahozná az ötvenes éveket
kitiltott
2021. június 12. 08:03
A Baloldal értékrendje Most minden rossz Mejünk kicsik lenni Éljen Az egybesült Európai államok A baloldal segítői Amnézia Elévülés Irigység + 2021ben Provokáló Tahóság
Magyarok Pásztora
2021. június 11. 23:14
A munkanélküliséget hoznák vissza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!