Bányai Gábor: Öngyilkosságot követ el, aki nem oltatja be magát

2021. augusztus 14. 18:57

„Engem gyakorlatilag megölt kétszer a vírus, úgy hoztak vissza a klinikai halálból. Ez nem játék” – fogalmazott a fideszes képviselő.

2021. augusztus 14. 18:57
null

Bányai Gáborral készített villáminterjút a 168 óra. A Bács-Kiskun megyei képviselő több mint 100 napot töltött az intenzív osztályon, műtüdős kezelésre is szorult.

Újra kórházban, post-COVID tüntetek

„Most megint kórházban voltam a post-COVID tünetekkel, az sem egyszerű. Pont olyan rossz, mint a COVID. Klinikán voltam ott, ahol megmentettek, vissza kellett mennem, mert a vérnyomásomat szétverte a vírus” – fogalmazott a lapnak Bányai. Megjegyezte: miután kijött a kórházból 220 fölé ment a vérnyomása, ami életveszélyes volt már. 

Arra a kérdésre, hogy javasolja-e az oltást a következőt felelte: „Öngyilkosság, ha valaki annyira magabiztos, hogy nem oltatja be magát. Mert van, aki sose fogja elkapni, ez tény. De van, aki igen.

Engem gyakorlatilag megölt kétszer, úgy hoztak vissza a klinikai halálból. Ez nem játék”

– szögezte le a politikus. Az interjúból kiderül, hogy nemcsak a képviselő, de gyermekei is megkapták már a koronavírus elleni védőoltást. 

Kép forrása: Facebook

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CharlieBrown
2021. augusztus 15. 12:29
Ilyen egy alázatos Zsideszes :-)) kétszer is belehal az 1% alatti halálozási rátájú vírusba :-)) gondolom a holobigyóban is vagy háromszor megölték a családját a védett táborokban :-)))
Selamat
2021. augusztus 15. 09:05
Ha csak öngyilkosok lennének az oltást ellenzők, én abban simán benne lennék. Ő életük, úgy nyírják ki magukat, ahogy óhajtják. De ezzel szemben ezek bármikor újabb és újabb fertőzést, meg az azzal járó betegségeket okozhatnak. Mert bár az oltottaknak már nagy esélyük van arra, hogy nem halnak bele egy újabb fertőzésbe, de attól még az ilyen vakcina ellenes idiótáknak köszönhetően akár többször is megbetegedhetnek. Aminek következményeit vagy egy életen át cipelik, vagy éppen jóval rövidebb lesz az életük.
MerivaD
2021. augusztus 15. 07:00
Aki nem oltatja be magát, nemcsak öngyilkosságot követ el, de halálos veszélybe sodorja embertársait is!
Dénia
2021. augusztus 15. 06:48
Ez már fenyegetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!