Havas Henrik: Ez a Jobbik már nem az a Jobbik (videó)

2021. augusztus 22. 16:42

Az újságíró rövid videójában kifejtette, hogy nem csak a Jobbik, hanem még ő is változik.

2021. augusztus 22. 16:42
null

Havas Henrik egy rövid Youtube videóban tett kísérletet arra, hogy elmagyarázza, miért is mondta nyolc évvel ezelőtt a kamerába azt, hogy senki ne szavazzon a Jobbikra. 

„Nyolc évvel ezelőtt felhívtak telefonon, hogy mondjam azt a kamerába, hogy kérem önök ne szavazzanak a Jobbikra. Ez nyolc éve volt, és most megint azt mondták, hogy nézzek a kamerába. Ezt meg kell magyaráznom (...) A helyzet az, hogy változik a világ, és változik a Jobbik is. Még én is változom. Ez a Jobbik már nem az a Jobbik – magyarázta az újságíró.

Nyitókép: Youtube

Összesen 225 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kikerics
2021. augusztus 23. 10:44
Igen, ez már a ti Jobbikotok!
beflower56
2021. augusztus 23. 09:54
Valóban változik:-egyre kevesebb esze van.
rókabácsi
2021. augusztus 23. 09:37
igen-igen! henrik hülye volt? demost még hülyébb!
Berecskereki
2021. augusztus 23. 08:12
Elolvasva a posztot egy vicc jutott az eszembe. A honvédségnél az őrmester tanít a honvédoknak a logikáról. - Kovács honvéd, álljon fel! - mondja az őrmester. - Elmondom magának, mi a logika. Itt van maga. Megszületett, felnőtt, majd meghal, eltemetik. Kinő a sírján egy szál fű, egy tehén arra megy, lelegeli, letesz egy szép nagy lepényt. Én arra megyek, belelépek és azt mondom: Kovács honvéd, maga de megváltozott. Na érti miről van szó? - Igen. - mondja Kovács. - Akkor mondja vissza! - szólítja fel az őrmester. Kovács belekezd: - Az őrmester úr megszületett, felnőtt, majd meghal, eltemetik. Kinő a sírján egy szál fű, egy tehén arra megy, lelegeli, letesz egy szép nagy lepényt. Én arra megyek, belelépek és azt mondom: Hej, őrmester úr! Maga semmit sem változott!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!