A DK-s szóvivő szerint a negyedik hullám rárúgta az ajtót „Orbán felelőtlen járványkezelésére”

2021. november 08. 12:10

Varga Zoltán szerint totálisan összeomlott a magyar egészségügy.

2021. november 08. 12:10
null

A Demokratikus Koalíció (DK) azt követeli a kormánytól, hogy azonnal indítson ingyenes és tömeges koronavírus-tesztelést – közölte a DK frakciószóvivője. A drámai járványügyi adatokról beszélő Varga Zoltán hétfői, online sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet, hogy az elmúlt három napban Magyarországon 17 ezer 834 új fertőzöttet azonosítottak és elhunyt 214 beteg, így a járvány hazai áldozatainak száma 31 ezer 398-ra emelkedett.

Varga Zoltán kijelentette, nem kétséges, hogy a negyedik hullám „rárúgta az ajtót Orbán Viktor felelőtlen járványkezelésére”. Hozzátette: jelenleg globális szinten Magyarországon a legmagasabb a koronavírus reprodukciós rátája.

A „teljes összeomlásra bizonyíték a nyilvánosság elől teljesen eltűnő tisztifőorvos”, a kritikus ápolóhiány és a nem megfelelő számú teszt – fogalmazott a képviselő.

(MTI, fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Parm
2021. november 08. 17:37
Szerencsétlen faszszopok.
Bokros Birka
2021. november 08. 17:05
Zolika esetleg nem az előválasztáson sorban álló oltatlan emberek okozták a Covid terjedését? Állítólag 850 ezer ember vett részt rajta, hogy a farkuk is egybe ért!
nyugalom
2021. november 08. 16:07
A kormany a valodi szakemberek velemenyet fogadja meg, nem egy aljas zsidó ostobasagat!
nyugalom
2021. november 08. 16:04
Pecz et es a többi oltasellenes hergeles aldozata a baloldal aldozata! Ezt bortonben szeretnenk latni gődennyel es tarsaival együtt, no meg bözsit, gelivel!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!