Videójátékokkal bővíteti kínálatát a Netflix

2021. november 09. 11:24

November elejétől indul a Netflix Gaming.

2021. november 09. 11:24
null

„Imádjuk a játékokat, legyen szó fizikai kihívásokról, mint a Floor Is Lavában, vagy akár a Squid Game-ben látott mentális feladványokról. Még ennél is fontosabbnak tartjuk viszont, hogy a Netflix-előfizetőket szórakoztassuk. Ezért öt mobiljátékot tettünk elérhetővé” – olvasható a Netflix közleményében.

Kizárólag Netflix-előfizetők számára elérhető a Stranger Things: 1984 című játék, amely egy retró kalandjáték, ahol a misztikus tévésorozat karaktereit, többek között Hoppert, Mike-ot és Dustint irányítva fedezhetjük fel Hawkins kisvárosát – számolt be a hírről az Index. 

Az elsők között öt játék lesz elérhető a Netflixen, amelyek között van a korábban a PlayStation oldaláról letölthető Stranger things 3. A Card Blast egy kártyajáték, a Teeter Up pedig egy ügyességi játék, ahol a játékosnak egy golyót kell egy lyukba egyensúlyoznia, a Shooting Hoops pedig egy rendhagyó kosárlabdajáték.

Az Android-tulajdonosok a Netflix-profiljukba bejelentkezve egy külön aloldalon érhetik el a videójátékokat, amelyeket le is tölthetnek, így részben akár offline is játszhatóak. A játékok nemcsak a Netflix applikációján, hanem a Google Playen is elérhetőek a Netflix előfizetőknek. 

Fotó: Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ValakiValahonnan
2021. december 12. 09:53
Valószínűleg már készül a Tomb Raider következő része, melyben Lara szőrös genderakármi és 16 évesen forró csókot vált mentorával (Werner Von Croy) a kambodzsai útjuk során ... és ez csak a bevezető lenne ...
Almassy
2021. november 10. 04:19
Célcsoport a fiatalság, a becsomagolt termék a gender-ideológia és a fehér, európai kultúra lerombolása .
lhotx
2021. november 10. 01:26
Mert eljött a halála a régi mindenható médiának. Már akkor tudtam, amikor először pillantottam meg Lara Croftot. Rövidesen magadnak szerkeszthetsz -- akár napirenden -- filmsorozatot, választott alakokkal és történésekkel, pont annyira terjengőset, amennyire szeretnéd -- mondtam akkor magamnak. Elég későn kapcsoltam, már az első szerepjátékoknál eszembejuthatott volna...
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. november 09. 15:51
Két dolgot tudok ahol bejött multifunkcionalitás, a kombinált fogó, meg a svájci bicska alapverziója. A többi mind xarahogy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!