Azonnali és ingyenes tesztelést követel a DK

2021. december 15. 14:47

A DK frakciószóvivője szerint ingyenes és tömeges teszteléssel sok család ünnepét lehetne biztonságosabbá tenni.

2021. december 15. 14:47
null

A Demokratikus Koalíció (DK) arra szólította fel a kormányt, hogy a karácsonyt megelőző napokban minden magyar számára biztosítson ingyenes koronavírus-teszteket. A DK frakciószóvivője szerdai, online sajtótájékoztatóján azt mondta, sok családnak komoly fejtörést okoz a közelgő ünnep.

„Szabad-e nagy, családi körben, idős nagyszülőkkel együtt ünnepelni? Honnan tudhatjuk, hogy nem fertőzzük meg azokat, akiket a legjobban szeretünk?” – sorolta kérdéseit Varga Zoltán.

A képviselő úgy fogalmazott, miközben a miniszterelnök kijelenti, hogy a tesztelés semmit nem segít a járvány negyedik hullámában, teljesen egyértelmű, hogy ingyenes és tömeges teszteléssel sok család ünnepét lehetne biztonságosabbá tenni.

(MTI)

Címlapfotó: képernyőkép (Hír TV)

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2021. december 17. 14:32
Amennyiben hajlandó finanszÍrozni amit követel, már indulhat is. Tesztre fel !
Egy Ember
2021. december 16. 11:47
Ezeket összekel ereszteni a mi /szlovák/ Igor bohócunkal aki feltalálta az ingyenes heti tömegtesztelést. Meg is van az eredménye. _
Magyarvagyoknemturista
2021. december 16. 01:02
Össze vissza tesztelni nem megoldás semmire. Az igazi megoldás a kínai járványkezelés! Ha ez így folytatódik európában akkor lesz még 137-ik hullám is.
DFK
2021. december 15. 22:25
Édes Istenem, ezek között egy sincs aki tudna értelmezni egy ilyen teszt eredményt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!