Osztrák lap: a horvát államfő a populista lengyel és magyar kormány mellé áll

2021. december 01. 09:25

Az osztrák lap szerint ezt az bizonyítja, hogy Zoran Milanovic nemrégiben arról beszélt, „a járvány elleni szigorú intézkedések ötlete eljutott a brüsszeli idiótákhoz”.

2021. december 01. 09:25

A horvát Index.hr írt cikket arról, hogy a Der Standard szerint az új koronavírus terjedése ellen szigorú intézkedéseket bevezető Ausztriát támadó Zoran Milanovic horvát elnök a „jobboldali populista” magyar és lengyel kormányok oldalára állt.

Az osztrák lap szerint Milanovic kijelentései a magyar és a lengyel vezetések tagjai által elmondottakhoz hasonlatosak, és erre azt hozták fel példaként, hogy nemrégiben arról beszélt a horvát államfő, hogy „a járvány elleni szigorú intézkedések ötlete eljutott a brüsszeli idiótákhoz”

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szemlelo
2021. december 01. 17:09
Ja a Standard? Lapozzunk!
ancilla
2021. december 01. 11:58
A horvát államfő egy jó ember. Jelzem: oltásszkeptikus :)
zara
2021. december 01. 11:35
populista=az emberek támogatását élvező...
sztd
2021. december 01. 10:56
Nem rémlik, hogy a Fideszben bárki bírálta volna bármelyik ország járvány elleni intézkedéseit. Nekem inkább úgy tűnik, hogy a Fideszt bírálták emiatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!