Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Kizuhant az erkélyről és életét vesztette egy nő Budapesten

2022. január 12. 07:09

Kiszakadt a korlát.

2022. január 12. 07:09
null

Kiszakadt egy erkély korlátja, emiatt kizuhant a harmadik emeletről és életét vesztette egy nő szerdán hajnalban Budapesten – közölte a rendőrség a honlapján. Az eset a főváros XIII. kerületében, egy Váci úti társasházban történt.

A nő a járdára zuhant

és a helyszínen életét vesztette. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálatot indított az eset körülményeinek tisztázására.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2022. január 13. 05:31
"Újabb részletek: tilos használni az erkélyeket a házban, ahonnan kizuhant egy nő a harmadikról" "most minden lakónak megtiltották, hogy használják az erkélyeket." "a lépcsőházban, ahol a tragédia történt, papírokat ragasztottak ki, amelyeken a következőkről tájékoztatták a lakókat: A hajnalban történt tragédia miatt csütörtök délelőtt megvizsgálják az összes erkélyt, amiket addig tilos használni." https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/erkely-tragedia-zuhanas-budapest-vaci-ut-tiltas/ps2qrlj
Senki Alfonz
2022. január 12. 20:22
A lepusztult lakásoknál mindig az az emberi gondolkodás, mint általában az "alkalmi vétel" jellegű vásárlásoknál, azaz most nagyon olcsó (ez tetszik a vevőknek), ám majd kell rá költeni rendesen (ezt nem veszik komolyan). Nem sajnálom azokat, akik valamikor olcsón vettek ilyen lakást, azután leszarták, nem költöttek rá és csak azt próbálták kihasználni értéknövelés címén, hogy: jó a fekvése, jó helyen van, jó a kilátás, legbelső belváros, tömegközlekedési pontok mellett, stb. Éjjel télen az erkélyekre a cigisek mennek ki általában, vagy akiket kizavar oda életük szerelme.
tevevanegypupu
2022. január 12. 17:31
Ezt írtam a múltkor a Dézsi cikk alá..a győri műemlékházak nagy resze iszonyú állapotban van, merészség végigmenni függofolyosókon, potyognak a házakról a diszítések, vakolat..akár egy-egy ablakkeret is kieshet..Sok ilyen ház lakatlan is..inkább menjenek tönkre, de nem hozzák rendbe..Budapesten a nagy,városi bérházak kozott szintén hasonló a helyzet..
Paskai
2022. január 12. 12:39
"Kiszakadt a korlát." És mi van, ha kiszakították?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!