Csintalan Sándor: Orbán Viktor egyre nagyobb hülyét csinál magából

2022. február 22. 08:09

Az újságíró szerint a miniszterelnök zsákutcában van.

2022. február 22. 08:09
null

Amint arról korábban beszámoltunk, döntött az Európai Bíróság: az uniós joggal összhangban áll a jogállamisági mechanizmus. Bár a jogi akadályok elhárultak, a végeláthatatlan politikai csaták csak most kaphatnak új lendületet. Varga Judit szerint az Európai Unió Bírósága egy politikai döntést hozott. Ennek kapcsán ült Németh Péter asztalához Csintalan Sándor a KlikkTV-ben.

„»Kedves Nép! A luxemburgi bíróság meghozta döntését, és ezt mi tudomásul vesszük«. Még csak ezt se mondhatja, mert ezzel beismerné azt, amit ez az ítélet állít a kormányról.

Orbán Viktor így aztán nem tehet mást, minthogy egyre nagyobb hülyét csinál magából.

– fogalmazott Csintalan. A teljes beszélgetést ide kattintva nézheti vissza.

Nyitókép: YouTube

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2022. február 23. 18:22
A mondat így jó: Csintalan úr, Orbán Viktor egyre nagyobb hülyét csinál magából. Mivel a neten kötelező a tegezés, akkor így még jobb: Csintalan úr Orbán Viktor egyre nagyobb hülyét csinál belőled.
írmag
2022. február 23. 11:52
Joggal szólsz, mert a hülyeség a hazai pálya neked, de sem Magyarországhoz, sem a magyarokhoz, sem Orbán Viktor miniszterelnökhöz semmi közöd!
DoomGuy
2022. február 23. 11:40
Azzal a piros BMW-vel, inkább azt mond, meg, hogy azzal mi van?
PepperONee
2022. február 23. 10:16
Ki csinál magából hülyét? Egyre nagyobbat? Csicska...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!