Jakab Péter nem mondott le a választási vereség után, pedig egy korábbi videófelvételen ezt ígérte

2022. április 14. 15:59

 „Én nem bohócnak jöttem ide” – mondta egy választónak még szeptemberben a Jobbik-elnök.

2022. április 14. 15:59
null

Jakab Péter még 2021 szeptemberében, az előválasztási kampányban, egy szabolcsi körútja során kérdezték arról, hogy akár közjegyző előtt is vállalja-e, hogy elszámoltatja Orbán Viktort. 

Én simán, hallod. Ha nekem nem sikerül, le is mondok”

– válaszolta a Jobbik-elnök, hozzátéve: „én nem bohócnak jöttem ide”.

A 2022-es választást a Fidesz kétharmaddal nyerte meg, a Jobbik nem tudott egyéni választókörzetet nyerni, 2022-ben pedig 850 ezerrel kevesebben szavaztak a hat párt közös listájára, mint a pártok listáira külön-külön 2018-ban. Úgy tűnik, mindezek ellenére Jakab Péter nem követi Vona Gábor példáját, aki szintén ígéretet tett arra, hogy lemond pártelnöki tisztségéről, ha nem sikerül a kormányváltás. 

Jakab Péter szabolcsiaknak tett ígéretét itt nézheti vissza:

 

***

Kapcsolódó

Videón Jakab Péter brutális pálfordulása

A Jobbik-elnöknek elég volt egyetlen éjszaka az elveszített választás után ahhoz, hogy a korábban agyondicsért Márki-Zay Péter ellen forduljon. Bővebben....

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huda
2022. április 15. 04:00
Petike az ígéret szép szó ha betartják úgy jó ...amúgy meg más munkát kéne találnod mondjuk lehetnél rikkancs a hangod megvan hozzá...
Jason Bourne
2022. április 14. 18:22
Pedig de . Bohócnak kellettél. Feri udvari bolondjának.
petabi
2022. április 14. 18:21
Jakab alól el fog tünni a pártja. A szavazók és szimpatizánsok átpártolnak a Mi Hazánkhoz,máűr akik eddig még megmaradtak. Ő meg észre se fogja venni,annyira hülye.
Robert69
2022. április 14. 18:01
Kikérem a bohócok nevében, hogy az urat hozzánk hasonlítják! A bohóc mesterség komoly szakma, nagy tudás és sok tanulás és tehetség kell ahhoz, hogy valaki meg tudja nevettetni az embereket! Akire önök gondolnak az a RIPACS , rajta nem nevetnek hanem kiröhögik. Ez az alapvető különbség. Az említett úr? egy RIPACS.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!