Egy 17 éves lányt kényszerített prostitúcióra egy szombathelyi pár

2022. május 05. 15:06

Arra kényszerítették, hogy szexuális cselekményeket végezzen, amikor pedig ellenállt, a férfi megverte.

2022. május 05. 15:06
null

Emberkereskedelem és fiatalkorú prostitúcióra kényszerítése miatt vádat emeltek egy szombathelyi férfi és nő ellen – tájékoztatta a Vas Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t.

A vádirat szerint a férfi tavaly áprilisban Bács-Kiskun megyében megismerkedett egy 17 éves lánnyal, rávette arra, hogy utazzon vele szombathelyi otthonába,

ott azonban másfél hónapig prostitúcióra kényszerítették.

A vádlottak internetes szexpartnerkereső oldalakon hirdették a lányt, és arra kényszerítették, hogy szexuális cselekményeket végezzen, amikor pedig ellenállt, a férfi megverte. Azzal fenyegették, hogy családtagjait is bántani fogják – írták a közleményben.

Hozzáfűzték: a megvádolt nő biztatta társát a sértett bántalmazására, és beszedte a „tarifát” a prostitúciót igénybe vevőktől, majd egyenlően elosztotta vádlott-társával.

(MTI)

Nyitókép: Illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. május 05. 22:34
"Gyereket, kiskorút prostitúcióra kényszeríteni!" A 17 éves az melyik?
zrx8
2022. május 05. 21:43
Akkor ezeknek már nem biztosít 5 nyugodt évet a Czeglédy eftás, a DK ügyvédje..
pemete jakab
2022. május 05. 20:45
Sokak szerint a migránsokkal a szutyok jön. No, megvan a saját szutykunk: pedofil, gyilkos, drogdíler, strici... ez is a magyar valósághoz tartozik.
Karbantartó9
2022. május 05. 20:43
Az a baj, hogy ezeket nem lehet simán agyoncsapni. De remélem legalább kapnak 30 év fegyházat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!