Marco Rossi a fütyülésről: Nem hallottam semmit, a pozitívumokról kéne beszélni

2022. június 06. 14:44

A kapitány szerint ahelyett, hogy a negatív dolgokra koncentrálna mindenki, arra kéne inkább, hogy 30 ezer fiatal ott lehetett a helyszínen.

2022. június 06. 14:44
null

Hétfőn sajtótájékoztatót tartott Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya. A tájékoztató során megemlítésre került a fütyülés is. 

Rossi erre úgy reagált, ahelyett, hogy olyan dolgokra koncentrálnak sokan, ami negatív színben tünteti fel Magyarországot, jobban kiemelhették volna azt, hogy 30 ezer fiatal volt a helyszínen, akik mind élvezték a meccset és azt, hogy a magyar csapat győzött. Rákérdeztek nála arra is, hogy hallott-e bármit, azt felelte, hogy

 Mint ismeretes, a magyar válogatott először szerepel a Nemzetek Ligája elitdivíziójában. Anglia ellen kezdte el a sorozatot és egyből sikert könyvelhetett el: 60 éve sikerült legutóbb legyőzni az angol csapatot. A cikk írásának a pillanatában a magyar válogatott vezeti a csapatot.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
retsag
2022. június 06. 21:24
Elég sok cigánygyerek volt kinn, sőt, fekete srácokat is lehetett látni. Ők is rasszisták? Nem, hiszen minden jóhiszemű ember számára nyilvánvaló: a fütty az UEFA képmutatásának szólt, annak, hogy minket piszlicsáré faszságok miatt szétszívatnak, miközben a sokkal jelentősebb disznóságok fölött simán szemet hunynak.
Töki
2022. június 06. 17:51
Ő volt ott a pálya mellett. Ha nem hallotta, akkor nem is volt. ;)))
nempolitizálok
2022. június 06. 16:56
Az angol focisták parancsra provokálták a magyar gyerekeket. Szánalmas.
zoldzolko
2022. június 06. 16:47
Pozitívumok.. Persze. Ez a nemzetek ligája nagyjából egyik csapatot sem érdekli a magyaron kívül. A top válogatottak a nagy tornákra készülnek ezekkel az edzőmeccsekkel. A szezon végén teljesen kifacsarva szarnak rá hogy milyen eredmény születik. Ez csak nyűg nekik. Vertük az olaszokat, németeket korábban mégsem léptünk előre kb semmit sem. Ez csak egy illúzió hogy javultunk bármit is.. Ha így lenne akkor miért a 4.helyen végeztünk a vb selejtezőn és miért vert Albánia röhögve oda vissza úgy hogy még gólt sem rúgtunk nekik???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!