Német lap: Orbán megmutatta az EU egységének határát Putyinnak

2022. június 01. 10:39

A Süddeutsche Zeitung szerint az EU egységének határai ott húzódnak, ahol Orbán egyértelmű érdekei kezdődnek.

2022. június 01. 10:39
null

A Süddeutsche Zeitung nyomtatott verziójában megjelent véleménycikk szerint Orbán Viktor megmutatta az EU egységének határát Vlagyimir Putyinnak. A cikkben kifejtették, hogy az egységnek ezek a határai mindenekelőtt ott húzódnak, ahol Orbán Viktor magyar miniszterelnök egyértelmű érdekei kezdődnek. A szerző elmondta, hogy ez nem meglepő,

hiszen Orbán minden európai döntést egy nagyon személyes költség-haszon elemzésnek vet alá.

Szerinte az, hogy Ursula von der Leyen elmulasztotta tisztázni a kompromisszum főbb jellemzőit Orbán Viktorral, gyakorlatilag egy meghívás volt Orbán számára, hogy zsarolja az EU-t.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2022. június 01. 17:30
Az ócska CIA ügynökök őrültsége ott végződik, ahol a normális európai emberek érdekei már komolyan sérülnének
Reszelő Aladár
2022. június 01. 16:48
Ezzel az erőval akár azt is írhatták volna, hogy Orbán magának zsarolta ki az olcsó olajat. Azt persze nem említik, hogy kb 1.2 EUR a benzin és gázolaj ára november óta. Abból lenne igazán a parasztlázadás.
lyon
2022. június 01. 15:00
A német lapok ezek szerint ennyire hülyére veszik a német állampolgárokat ? Azok pedig hagyják ? Mert akkor viszont van alapja a hülyére vételnek. "...Ursula von der Leyen elmulasztotta tisztázni a kompromisszum főbb jellemzőit... " - nem elmulasztotta, hanem hiányzott a papírról amit fel kellett neki olvasni.... Magától meg azért nem megy a dolog, mert egyszerűen merjük már kimondani, hogy Van még lejjebb asszonyság hülye hozzá.
olajfa1
2022. június 01. 14:52
A GAZDASÁGI REALITÁS!!! mutatta meg Orbán az EU-nak meg Putyinnak is és annak a HATÁRVONALÁT!!!... /De ezt a Pápa Őszentsége is KINYILATKOZTA!!!.../
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!