Mi lenne, ha atombomba robbanna Budapesten? (VIDEÓ)

2022. július 16. 10:38

Az Axióma csapata utánajárt, mekkora pusztítással járna egy modern atomcsapás.

2022. július 16. 10:38
null

„Mi történne, ha atomtámadás érné Budapestet? Mekkora lenne a pusztítás? Videónkban utánajárunk, hogy miként épül fel a globális atomfegyver-arzenál, miért „nem éri meg” atomfegyvert használni, és hogy mekkora pusztítással járna egy modern atomcsapás” – olvasható az Axióma Facebook-oldalának legfrissebb bejegyzésében.

Nyitóképünk illusztráció. Forrása: AFP

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. július 18. 10:22
....a sok belvárosi lúdtalpas libsi megérdemelné...csak hogy tudják...pfuj
Vakfolt
2022. július 18. 06:44
Ez csak a nép fosatása, utána használhatatlan lenne a föld, a radiokatív hamut szanaszét vinné a szél, egész Európának kakukk lenne, de miért is nem Paksra dobnák, fokozva a hatást? Mert hát ugyebár mi is a célja ennek, hogy az aki atomot dob Pestre, az csak kegyetlen eszelős állat lehet, tehát az oroszokat gyűlöljük hát, mert nyilván róluk van szó. Faszért kell hergelni az embereket..
citromosParizer
2022. július 17. 23:52
semmi esélye sincs! nem fogja senki ezt a vízgyűjtő, területet tönkre vágni, mert nagy érték. az nem lesz jó senkinek, ha a radioaktív cuccos megül itt a Kárpát medencében... ha valaki el akarja törölni a magyarságot, akkor az a konvencionális fegyverekkel, napalmmal fog támadni, nem fogják a Dunát, Tiszát hazavágni, szóval atomtól nem kell félni :)
sarzal
2022. július 17. 18:37
egyedülálló élmény lenne, kevés esély van arra hogy kétszer láss ilyet....aki elég gyors még egy fészbúk-posztot is csinálhat róla
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!