Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Rendkívüli bejelentések jöhetnek: szokatlan időpontban jelentkezik a Kormányinfó

2022. július 30. 09:49

Szombaton 11 órakor tart Kormányinfót Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra, kormányszóvivő.

2022. július 30. 09:49
null

Mint arról beszámoltunk, szokatlan időpontban, szombaton 11 órakor Kormányinfó lesz. A legutóbbi ilyen rendkívüli időpontban megtartott kormányinfón bejelentették a negyedik hullám érkeztét és azt, hogy senki se vegye komolyan a találgatásokat a HUXIT-ról.

Szerdán Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója azt írta a Facebookon, hogy „Kezdődik a kormányülés. Napirenden az energia-veszélyhelyzet. Döntésekről hamarosan”. Ezek alapján azt lehetett várni, hogy csütörtökön vagy pénteken lesz kormányinfó, ám a friss meghívó szerint ezt hétvégére időzíti a kormány.

Európa nehéz tél elé néz, soha nem látott energiaválság küszöbén áll. Ezért most a legfontosabb feladatunk az, hogy megóvjuk Magyarország energiabiztonságát”

– írta Orbán Balázs.

Az eseményt a Mandiner is közvetíti. Kövesse velünk a Kormányinfót!

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra Facebook-oldala

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mócsing
2022. július 30. 11:46
El kell ismerni a taxisok tudnak vmit baszki.
Trombitás Keresztély
2022. július 30. 11:18
Spoiler alert: Az iskolák után a kórházakban is kályhával kell fűteni. A fát a betegeknek maguknak kell vinni.
Trombitás Keresztély
2022. július 30. 11:13
Spoiler alert: A Holdig repül a benzin ársipka, és az áram és a gáz után a víz is hétszeresére fog nőni a rezsicsökkentés égisze alatt.
Lotti
2022. július 30. 11:09
Megvédjük! De a gaz Prüsszel, ugye... A benzin megdrágul. De nem ám mindenkinek. Sok kivétel lesz. Leginkább a parlamenti képviselők. De az iskolák melegek lesznek (miközben azok a gaz melegek be nem tehetik oda a lábukat). Minden gyermek reggel egy kugli fával indul iskolába. Ennyi (by Tompika), hisz most kezdődik a fejtágítás (11,00)....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!