Frankfurter Rundschau Scholz beszédéről: Segíthet, ha Magyarország csak akkor kap pénzt, ha tiszteletben tartja a jogállamot

2022. augusztus 30. 09:29

A német lap szerint a kancellár azon megállapítása helytálló, hogy védekezni kell a demokrácia belső és külső ellenségei ellen.

2022. augusztus 30. 09:29
null

A kormányzó német szociáldemokraták szellemiségéhez közeli Frankfurter Rundschau is kommentálta Olaf Scholz hétfői prágai beszédét. A német lap szerzője úgy fogalmaz, hogy Scholz pusztán összefoglalta az eddig is ismert célokat, de sok tekintetben sajnos homályos volt. Az a megállapítása mindenesetre helytálló, hogy védekezni kell a demokrácia belső és külső ellenségei ellen – írja a kommentár szerzője. Bizonyára az is segíthet, ha  „olyan EU-tagállamok, mint Magyarország és Lengyelország, csak akkor kapnak EU-pénzt, ha tiszteletben tartják a jogállamot” – teszi hozzá.

Nyitókép: MTI/EPA/Martin Divisek

Összesen 303 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felhasználo74
2022. szeptember 01. 00:43
Hm decemberben ugyanezt
Sclerotic
2022. augusztus 31. 13:34
Úgy gondolom, hogy a nyugat már elveszett. Európa normális országaiban rövidesen elkezdődik az a folyamat, ami a mostani EU végét jelenti. Sokáig már nem fogják a normalitás talaján álló társadalmak tűrni az eszement nyugati diktatúrát. Azt nem tudom, hogy a mostani EU-t elhagyó országok létre-e hoznak valamiféle alternatívát. Egyenlőre azt tapasztalni, hogy nagy a kiábrándultság a normalitás szellemében élni akaró társadalmak körében...
Gecorbi
2022. augusztus 31. 10:36
Na,. fidkányok. Ez már nem Merkel mama, aki megvédte O1g-t
bagira
2022. augusztus 31. 10:10
Szóval a helyi lakosság Zelenszkijből nem kér Z.elenszkij az oroszokat legyilkoltatná. ,,Zelenszkij a helyi lakosság ellenállása miatt nem tudja elfoglalni a Krímet . Krím lakosságának 65%-a orosz. A 2014-es népszámlálás szerint a Krím-félszigeten 1,49 millió olyan ember él, aki orosznak vallja magát.,, NIF.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!