Szeptember 21-22-én tartanak frakcióülést a kormánypártok

2022. szeptember 01. 06:25

Az eseményt Kocsis Máté jelentette be Facebook-oldalán.

2022. szeptember 01. 06:25
null

„Szeptember 21–22-én tartja a parlamenti ülésszakot megelőző szokásos frakcióülését a Fidesz és a KDNP” – jelentette be közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

„Azon dolgozunk az Országgyűlésben is, hogy az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók ellenére is biztos legyen az ország energiaellátása, rezsivédelmet kapjanak a háztartások, és megőrizzük a családtámogatásokat” – tájékoztatott a politikus.

Nyitókép: Facebook

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. szeptember 01. 10:48
Összejönnek megint a nemzet nagyjai, döntésképes vezetői, reménységeink. A számtalan ellenzéki frakciók továbbra is a gyászévüket. Gyurcsány iszik, verseit farigcsalja. ( Gréczy Zsolt mellette a farkát veri) Népszava/HVG szerkesztői zsonganak,izgulnak,ATV új műsortervet készít Orbán Viktor miatt. Tordai Bence szétszedi a házát,a sutyiba/ sunyiba épült kastélyát.
..--..
2022. szeptember 01. 10:26
-zsoltkom- "Azon dolgozunk az Országgyűlésben is, hogy az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók ellenére is biztos legyen az ország energiaellátása, rezsivédelmet kapjanak a háztartások, és megőrizzük a családtámogatásokat" " A visszatartott uniós alap csaknem negyedét már papíron előre kiosztották Orbánék A helyreállítási alap meg nem érkezett vissza nem térítendő támogatásait a költségvetés finanszírozza elő, így például Mészáros Lőrinc érdekeltsége is milliárdos előleget kapott. Eddig 160 milliárd forintot fizettek ki előre, miközben a pályázatokra még egyetlen fillért sem utalt Brüsszel." https://bit.ly/3q0dmyL " hétfő reggel érkezett a közlemény, hogy az állam és a kormányközeli 4iG megveszi a Vodafone-t. Az osztozkodás testvéries: Jászai Gellért vállalata a részvények 51 százalékát, míg az állam azok 49 százalékát szerzi meg, a tranzakció értéke 715 milliárd forint. Ez az összeg egy teljes rezsivédelmi alapnyi pénz, amit ráadásul úgy költenek el, hogy közben egy 1600 milliárd forintos megszorító csomag keretében minden, még el nem kezdett állami beruházást lefújnak, a továbbra is száguldó energiaárak miatt csökkenteni kellett a korábban érinthetetlennek hitt rezsicsökkentést, és nem világos, mivel fognak fűteni az iskolákban télen. " https://bit.ly/3CMWTpi de például... " A növekvő energiaárak miatt nem kezdődik el a tanítás egy hajdúvidi iskolában " https://bit.ly/3B50zS8 Szóval... valahogy ügyesebben kellene hazudnia Kocsis Máténak.
jánosbácsi
2022. szeptember 01. 09:05
Orbán Viktor is ott lesz?
megkelek
2022. szeptember 01. 07:53
Nem hallottad mit mondott a gazdád, nem szabad vitázni az ellenséggel, ki kell lőni a szemét és ennyi. ti egyébként is csak ilyen alpári mocskos módon tudtok megszólalni! Hidd el ez a fajta kommunikáció minősít beneteket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!