Gyurcsány Ferenc: Győzni fogunk! (videó)

2022. szeptember 02. 20:27

A DK vezére végre elmondta, mire készülnek.

2022. szeptember 02. 20:27
null

„Nekünk fog utat nyitni a történelem, mert mi vagyunk a jobbik oldalon. Ez egyébként lehetett volna egy sokkal rövidebb küzdelem is, ha tisztességes a küzdelem, ha szabad és tisztességes a választás, ez igaz.” – mondja a DK elnöke a róla készült videóban, Szombathelyen,

„Őszintén szólva, panaszkodni? Mire megyünk vele? Meg kell küzdeni!” – tette hozzá.

Ekkor a háta mögül megszólalt egy nála jóval idősebb szavazója: „Az a hülye Márki-Zay...” – mondja az idős asszony. Erre Gyurcsány Ferenc ráförmedt az asszonyra: „Szépen beszélünk!”.

– mondta végül a politikus.  

A következő videóban pedig látható, hogy milyen volt a hangulat Szombathelyen. Gyurcsány Ferenc kólával és erős kávéval kedveskedett szavazóinak, emellé pedig még simogatás is járt a résztvevőknek.

– mondja a politikus.

Kapcsolódó

Gyurcsányék mindent megtesznek, hogy bizonyítsák: csak a DK! Szeptemberiálisnak nevezett családi programokkal, rengeteg új párttaggal, fiatalokkal, sejtelmes elnöki Facebook-posztokkal nyomulva próbálják lenyomni a balliberális térfélen a riválisaikat. Bővebben...

Szeptemberiálisnak nevezett családi programokkal, rengeteg új párttaggal, fiatalokkal, sejtelmes elnöki Facebook-posztokkal nyomulva próbálják lenyomni a balliberális térfélen a riválisaikat.

Nyitókép: Facebook-videó

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zuriktodor
2022. szeptember 04. 10:16
Megvolt a korty előtte.
Natila
2022. szeptember 03. 22:16
Azt hun, Feri?
flesh ripper
2022. szeptember 03. 21:12
Büdösböszménél ócskább ripacsot, pojácát, gejlebb szar lumpenprolit, nem hordoz a föld.
istvanpeter
2022. szeptember 03. 20:15
Úgy fogdossa és tapogatja az embereket, mán azt a párat aki arra járt, mintha áttért volna a szexuális aberrációra!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!