Alapjogokért Központ: Márki-Zay feltétlen hűségesküt tesz a nyugati baloldali finanszírozóinak

2022. október 11. 18:05

„Hasznos lenne, ha végre nem az ide vagy oda tartozásról, hanem a magyar érdekek képviseletéről beszélne” – véli az intézet elemzője.

2022. október 11. 18:05
null

„Amíg a milliárdnyi guruló dollár kitart, Márki-Zay feltétlen hűségesküt tesz nyugati baloldali finanszírozóinak” – idézett a Magyar Nemzet Szikra Levente keddi Facebook-posztjából. Mint írják, az Alapjogokért Központ elemzője azon a véleményen van, hogy „a dollárbaloldalt fecsegésével lebuktató egykori miniszterelnök-jelölt ezzel is meg akarja üzenni az amerikai szélsőbaloldalnak és Soros Györgynek:

Szikra Levente szerint azt nem lehet állítani, hogy Márki-Zay Péter ne dolgozna meg szorgalmasan a nemzetközi erők dollárjaiért. „Hasznos lenne, ha végre nem az ide vagy oda tartozásról, hanem a magyar érdekek képviseletéről beszélne, de hiú reménynek tűnik ilyet várni” – tette hozzá. 

Nyitókép: Márki-Zay Péter Facebook-oldala

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kegyes urunk KaroIus
2022. október 12. 14:47
Ez a mocsok CIA-ügynök 30 ezüstért eladná fejünk fölül a hazánkat.
Box Hill
2022. október 12. 09:42
A kanadai állampolgársági eskün kívül?
llnnhegyi
2022. október 12. 08:58
Márki Zay Péter az Apró klán kiváló ellensége. Reszkessetek Gyurcsány házaspár! Piroska néni! Mikor dobod el a fakanalat?
certus
2022. október 12. 08:17
Naiv dolog is lenne azt gondolni, hogy nem várnak semmit a támogatásért cserébe. Más kérdés, hogy magyar állampolgárként ez a magatartás mi is valójában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!