Havas Henrik: Úgy tűnik, én vagyok Bolsonaro legjobb magyarországi tanítványa

2022. október 28. 16:58

„A fél világ agyát baszta fel a brazil elnök, amikor nemcsak tűrte, de még támogatta is az őserdők irtását” – fogalmazott a baloldali megmondóember.

2022. október 28. 16:58
null

Havas Henrik a Facebookon adta ki magából a dühét, miután szabálytalan parkolása miatt közigazgatási hatósági eljárást kezdeményeztek ellene. Havas (saját bevallása szerint) természetesen nem hibás, sietősen le is szögezte, hogy a XIII. Kerületi Közterület Felügyeletnél

mindenki hülye.

„Tisztára olyan vagyok, mint Bolsonaro! A fél világ agyát baszta fel a brazil elnök, amikor nem csak tűrte, de még támogatta is az őserdők irtását. Úgy tűnik, hogy

legalábbis erre kellett rádöbbennem ma, 2022. október 27-én. Állat módjára leparkoltam az autómat, ami Újlipótvárosban nem egy egyszerű dolog, aztán amikor távozni akartam, találtam egy papírt (kék zacskóban) az ablaktörlő alatt” – fogalmazott a baloldali megmondóember. 

Hozzátette: „Világéletemben utáltam azokat, akik ha kell, ha nem, dokumentálják a rossz helyen álló kukát, a szemetelő gyereket, de most más a helyzet, magával a hatósággal állok szemben.

Na, most simán felveszi munkatársnak a XIII. Kerületi Közterület-Felügyelet azt, aki megmutatja, hogy mégis hol a búbánatban van az a növényzet vagy zöld terület, amivel szemben ilyen elítélendő módon léptem fel. Volna egy kérdésem: a XIII. Kerületi Közterület Felügyeletnél mindenki hülye? A választ az ablaktörlőm alá várom”.

Nyitókép: MTI

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rocktoberi
2022. október 30. 17:30
Milyen szerény megint a "tanár úr". Bolsonaro is biztos rá szokott hivatkozni.
I_Isti
2022. október 30. 16:57
Hisztizik. Szerintem ócska dolog hisztizni az ő korában.
Aerion
2022. október 29. 18:26
Szerencsére, amikor a tanítványai szopták a faszát, legalább jól érezte magát.
Frakk a macskák réme
2022. október 29. 06:02
Barom, kaphattál volna jégcsákányt is a fejedbe a la Trockij, elvtársak közt így szokás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!